Τα Starbucks μας προσκαλούν να μοιραστούμε δόσεις εορταστικής μαγείας, με μοναδικές γιορτινές προσφορές που ισχύουν για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, σε όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα!

Για αυτόν τον Δεκέμβριο, σημειώστε στην Agenda σας:

3 for 3€

Αν δεν ξέρετε τι να διαλέξετε για να συνοδεύσετε τον καφέ σας, μην τριβελίζετε άλλο το μυαλό σας. Αυτόν τον Δεκέμβριο, τα Starbucks έχουν την απάντηση! Απολαύστε 3 γλυκά σνακ από μπισκότα (cookies), ντόνατς και κρουασάν στην τιμή των €3 μόνο. Ιδανική προσφορά για όσους θέλουν να κεράσουν τον εαυτό τους ή να προσφέρουν μια νόστιμη γλυκιά λιχουδιά στην παρέα τους.

** Η προσφορά ισχύει για όλον τον Δεκέμβριο, Δευτέρα με Κυριακή από τις 12.00 μ.μ. μέχρι και το κλείσιμο των καταστημάτων.

Δωρεάν ρόφημα με κάθε νέα ενεργοποίηση Starbucks Prepaid κάρτας

Από τις 10 έως και τις 16 Δεκεμβρίου, με κάθε νέα ενεργοποίηση Starbucks Prepaid κάρτας, τα Starbucks σας προσφέρουν δωρεάν το ρόφημα της επιλογής σας. Η κάρτα αποτελεί τέλεια επιλογή για δώρο σε όσους αγαπάτε ή ακόμη και για να την κρατήσετε για εσάς.

Τι είναι η Starbucks Prepaid κάρτα: Αποτελεί έναν απλό και εύχρηστο τρόπο πληρωμής, όταν επισκέπτεστε κάποιο από τα καταστήματα Starbucks. Φορτώνοντάς την με το ποσό της επιλογής σας, έχετε περισσότερα προνόμια, αποκλειστικές προσφορές και δώρα όλον τον χρόνο. Γραφτείτε στο πρόγραμμα επιβράβευσης My Starbucks Rewards, που είναι συνδεδεμένο με τη χρήση της κάρτας, στην αντίστοιχη ενότητα στην ιστοσελίδα www.starbucks.com.gr και απολαύστε έναν κόσμο γεμάτο προνόμια.

Δωρεάν ρόφημα για τα μέλη του προγράμματος My Starbucks Rewards με κάθε αγορά καφέ για το σπίτι

Όλα τα μέλη του προγράμματος My Starbucks Rewards™ την Παρασκευή 21/12 και 28/12 με την αγορά ενός από τα παρακάτω:

  • Μιας συσκευασίας καφέ σε κόκκους (250 γρ.) ή

  • Μιας συσκευασίας στιγμιαίου καφέ VIA ή

  • Δύο συσκευασιών Starbucks Espresso Capsules

Θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα δωρεάν. Ένα μικρό ευχαριστώ για την αγάπη και επιλογή σας να αποτελείτε μέλη της «οικογένειας» My Starbucks Rewards!

Μικρές δόσεις εορταστικής μαγείας, συμβολικά δώρα και εκπλήξεις:

ένα μικρό «ευχαριστώ» για την αγάπη και προτίμηση σας στα Starbucks