Το World Class Fine Drinking Τhessaloniki συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την πιο ενδιαφέρουσα περιπλάνηση στον κόσμο των εκλεκτών spirits και για 2η συνεχόμενη χρονιά!
Φέτος, το World Class Fine Drinking Τhessaloniki, 22, 23 και 24 Νοεμβρίου στο Λιμάνι, στην αποθήκη Γ’, ξεδιπλώνει την τριλογία των εκλεκτών ποτών, των φίνων υλικών και των δεξιοτεχνών bartenders, που με τις γνώσεις και το ταλέντο τους, ετοιμάζουν μοναδικά serves, για χιλιάδες Θεσσαλονικείς που καταφθάνουν στην Αποθήκη Γ.
8 φαντασμαγορικά pop-up bar, World Class bartenders, σχεδιαστές, artists, chefs και city strollers, στηρίζουν αυτή την ξεχωριστή γιορτή του καλού ποτού, όπου ένας περίτεχνος συνδυασμός τέχνης, κουλτούρας και δημιουργίας, ενώνεται με τον εκλεκτό κόσμο του fine drinking.
Η μεξικανική γιορτή στο pop-up bar της τεκίλα Don Julio παίρνει χρώμα από το εμβληματικό graffiti, έργο του καλλιτέχνη, mister.achilles, ο βοτανικός κήπος διακοσμημένος από τους Θεσσαλονικείς Vita Verde, αναδεικνύει το φρέσκο χαρακτήρα του τζιν Tanqueray No. Ten και το bar του ρουμιού Zacapa Solera 23 που συνδυάζεται ιδανικά με το εντυπωσιακό γλυπτό σοκολάτας, είναι μερικά από τα πιο εντυπωσιακά pop-up bars, που θα δει κανείς στη φετινή διοργάνωση.
Ξεχωρίζουν ακόμα το φιλόξενο pop-up bar του ουίσκι Cardhu Single Malt, το κομψό pop-up bar της βότκας CÎROC, το bar του blended scotch whisky Johnnie Walker Gold Label Reserve. Ενώ η βότκα Ketel One, και το Irish ουίσκι Roe&Co αναδεικνύουν διάφορες πτυχές της δεξιοτεχνίας του Fine Drinking μπροστά στα μάτια των επισκεπτών!
Παράλληλα, στο κεντρικό World Class bar φιλοξενούνται κορυφαίοι Έλληνες World Class bartenders και το μοναδικό, Gazelle Mayfair by Tony Gogniliaro, από το Λονδίνο, μαζί με τον σεφ τους.
Το ταξίδι του Fine Drinking δεν σταματάει όμως εδώ!
Έως τις 2 Δεκεμβρίου, 25 κορυφαία bar σας καλούν να τα επισκεφθείτε και να απολαύσετε στιγμές World Class Fine Drinking, με ειδικά Fine Drinking μενού και surprise happenings.
Don Julio “La Cantina”
Το ξύλινο μπαρ La Cantina της Don Julio, σύμβολο της ποιότητας της πίστης στην παράδοσης και της επιμονής στη χειροτεχνία, θα περιπλανηθεί σε αγαπημένα bars. Εκεί θα δοκιμάσετε νέα εντυπωσιακά serves, ταξιδεύοντας νοερά στο Μεξικό και θα μυηθείτε στον κόσμο του εκλεκτού αποστάγματος έχοντας την ευκαιρία να γευθείτε την απόλυτη έκφρασή του σε μια Draft Tommy's Margarita. Και όλα αυτά στα signature Skull Mug ποτήρια της Don Julio (νεκροκεφαλές). Επισκεφθείτε τα bars και ανακαλύψτε εκπλήξεις-δώρα.
Αναζητήστε το και αφήστε τον εαυτό σας να περιηγηθεί στις φυτείες με τις μπλε αγαύες. Εκεί που o Don Julio González έλεγε «Αν έχεις πάθος, τα έχεις όλα!»
Αναζητήστε το:
-
Κυριακή 25/11 στο Blue Cup
-
Τετάρτη 28/11 στον Γορίλα
-
Πέμπτη 29/11 στο Cheval
-
Σάββατο 1/12 στο Αίγλη - Γενί Χαμάμ
Τζιν Tanqueray No. 10 & “Botanical Gardens”
Το 2000, κυκλοφόρησε το τζιν Tanqueray Nº Ten, παίρνοντας το όνομά του από τον αποστακτήρα Tiny Ten. Παρασκευάζεται με την προσθήκη φρέσκων εσπεριδοειδών lime, grapefruit και πορτοκαλιού. To εκλεκτό τζιν αποτελεί το μοναδικό λευκό spirit που έχει μπει στο hall of fame, μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες του, στο San Francisco spirits competition. Μια εξαίρετη μίξη βοτάνων και εσπεριδοειδών χαρίζει τον φρέσκο χαρακτήρα του και το αναδεικνύει ως ένα από τα πιο premium τζιν στον κόσμο. Το Tanqueray Nº Ten μεταμορφώνει τα bar της πόλης για μια βραδιά σε έναν καταπράσινο βοτανικό κήπο, δίνοντας σας την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά βότανα και εσπεριδοειδή που συνθέτουν αυτό το εξαιρετικό spirit.
Αναζητήστε το:
-
Κυριακή 25/11 στο Cin Cin και στο Calderon
-
Δευτέρα 26/11 στο Casablanca
-
Τρίτη 27/11 στο Vogatsikou 3 και στο Noell
-
Τετάρτη 28/11 στο Chilai και στο Paraty
-
Πέμπτη 29/11 στο Dio Con Dio και στο Ciel
-
Παρασκευή 30/11 στο The Prince Barsserie και στο Salto
-
Σάββατο 1/12 στο Bord e leau
Ρούμι Zacapa Solera 23 & “Chocolate Fountain”
Το ρούμι Zacapa Solera 23 ωριμάζει στη γη της Γουατεμάλα, πάνω από τη στάθμη της θάλασσας σε υψόμετρο 2.300 μέτρων στο "Σπίτι πάνω από τα σύννεφα", όπως χαρακτηριστικά το αποκαλούν, μεταξύ βουνών με ενεργά ηφαίστεια και πράσινα τοπία. Στην παραγωγή του τίποτα δεν γίνεται βιαστικά. Από τη συγκομιδή της πρώτης ύλης και την απόσταξη του μελιού ζαχαροκάλαμου, έως και την τοποθέτηση του παραδοσιακού ψάθινου δαχτυλιδιού στη βάση της φιάλης, το Zacapa Solera 23 αποτελεί εμπειρία Fine Drinking! Δοκιμάστε το σε έναν ευφάνταστο συνδυασμό με λιωμένη σοκολάτα να αναδύεται από το εντυπωσιακό σιντριβάνι.
Αναζητήστε το:
-
Κυριακή 25/11 στο Mistral
-
Τρίτη 27/11 στο Apallou και στο Fleming
-
Τετάρτη 28/11 στο Blanc
-
Πέμπτη 29/11 στο Moi
-
Παρασκευή 30/11 στο Tribeca και στο Speakeasy
-
Σάββατο 1/12 στο U Bar και στο Τhe Lab
Διευθύνσεις
-
ΓΟΡΙΛΑΣ, ΒΕΡΟΙΑΣ 3, 54625
-
SALTO, ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΗΛ 6, 54623
-
CIEL, ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 12, 54640
-
CHILAI, ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ 4, 54625
-
DIO CON DIO, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 19, 55236
-
VOGATSIKOU 3, ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ 3, 54622
-
ΑΙΓΛΗ-ΓΕΝΙ ΧΑΜΑΜ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ & ΚΑΣΣΑΝΔΡΟΥ 3, 54248
-
PARATY, ΠΙΝΔΟΥ 8, 54625
-
U BAR, ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 93, 56224
-
BLUE CUP, ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 3, 54625
-
MOI, Λ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 134, 57010
-
CHEVAL, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 51, 54623
-
CALDERON, ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ 82/ Β. ΣΥΚΙΕΣ, 56626
-
MISTRAL, ΤΗΝΟΥ 4 / Ν.ΚΡΗΝΗ, 55132
-
APALLOU, ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 51, 54622
-
TRIBECA, ΚΑΡΟΛΟΥ ΝΤΗΛ 2, 54623
-
CIN CIN, ΙΚΤΙΝΟΥ 22, 54622
-
BORD E LEAU, ΕΓΝΑΤΙΑ 45, 54624
-
FLEMING, ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ 3, 54622
-
NOELL, Π. Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ 13, 54622
-
THE PRINCE BARSSERIE, 11ο ΧΜ ΘΕΣ/ΚΗΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ COSMOS, 57001
-
THE LAB, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 2, 55132
-
BLANC, Λ. ΝΙΚΗΣ 9, 54624
-
SPEAK EASY, ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ 3, 54625
-
CASABLANCA, Β. ΟΛΓΑΣ 18, 54641
Για περισσότερες πληροφορίες για το World Class Fine Drinking Θεσσαλονίκης, επισκεφτείτε την σελίδα του World Class στο Facebook @WORLDCLASSGREECE και ενημερωθείτε αναλυτικά.