Η essie εμπνευσμένη από την #essielove & αφοσίωση των γυναικών σε όλο τον κόσμο, εγκαθίδρυσε το θεσμό National Nail Polish Day σε παγκόσμιο επίπεδο το 2017. Φέτος γιορτάζει τα δεύτερα γενέθλια της Εθνικής Ημέρας Βερνικιού και αποθεώνει 3 iconic all time classic color shades.

Ballet slippers: Η θρυλική ροζ απόχρωση και αγαπημένη της Βασίλισσας Ελισάβετ από το 1989, η πιο πριγκιπική απόχρωση που επέλεξε η Meghan Markle στο βασιλικό γάμο της. Αποτελεί πλέον συνώνυμο της χάρης, της θηλυκότητας και της νεανικής αθωότητας. Δοκίμασε το #balletslippers και θα ξυπνήσεις την πριγκίπισσα μέσα σου! 

A-list: Aποτελεί την crème de la crème της διεθνούς σκηνής, το #alist είναι συνυφασμένο με σταρς του κινηματογράφου, τραγουδίστριες, διάσημες αθλήτριες, σκηνοθέτες ταινιών, διασημότητες και socialites. Έχει περπατήσει το red carpet περισσότερες φορές και από τη Naomi Campbell! Αποτελεί το must για να βρεις προσκλήσεις για τα Oscar ή τις καλύτερες θέσεις στις Kάννες. Εμπρός λοιπόν, φόρεσε το #alist σου και νιώσε μέρος του διεθνούς jet set! 

Bikini so teeny: Ξεκίνησε την καλοκαιρινή σεζόν και γιόρτασε την Εθνική Ημέρα Βερνικιού με την πιο summery διάθεση και το σπινθηροβόλο γαλάζιο #bikinisoteeny! Σέξι. Αξιολάτρευτο. Μικροσκοπικό. Αναρωτιέσαι πως να το συνδυάσεις? Φόρεσε το πιο τολμηρό μαγιό στον κόσμο και κλείσε πονηρά το μάτι στον ήλιο! Νιώσε την αίσθηση του ζεστού καταγάλανου ουρανού και αφέσου στο καλοκαίρι σου με το καλύτερο αξεσουάρ σου, το #bikinisoteeny. ‘Νο strings attached’, το αγαπημένο σου χρώμα του καλοκαιριού σε περιμένει! 

Mοιράσου στο Instagram τι δικό σου #essielovestory πότε ξεκίνησε και με ποια loved απόχρωση!