Η APIVITA λάνσαρε πρώτη παγκοσμίως τις μάσκες Express σε μονοδόσεις, και από τότε συνεχίζουν να είναι ανάμεσα στα πιο αγαπημένα προϊόντα της εταιρείας.

Το 2018, η APIVITA επαναλανσάρει τη σειρά EXPRESS BEAUTY, μια σειρά με μάσκες και scrubs για το πρόσωπο και τα μαλλιά, που είναι εμπνευσμένη από τον πλούτο της Μεσογείου και βασίζεται στο πιο αειφόρο και ισορροπημένο μοντέλο διατροφής: τη Μεσογειακή διατροφή.

Η Μεσογειακή διατροφή δεν είναι απλά ένα είδος διατροφής. Είναι ένας τρόπος ζωής με ευεργετικά οφέλη στην υγεία και στη μακροζωία, που ανακηρύχθηκε κομμάτι της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας από την UNESCO.

Με τη νέα σειρά EXPRESS BEAUTY, η APIVITA σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στη Μεσόγειο, όπου τα αρμονικά βουνά συναντιούνται με ακτές μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι, και η φύση προσφέρει μια εκπληκτική ποικιλία τροφών.

Με έως 98% φυσικές συνθέσεις, τα προϊόντα της νέας σειράς EXPRESS BEAUTY είναι εμπλουτισμένα με πολύτιμα εκχυλίσματα από φρούτα και λαχανικά της μεσογειακής διατροφής, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, καθώς και με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι.

Όλες οι συνθέσεις είναι εμπλουτισμένες με 100% βιολογικά αιθέρια έλαια, που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων και αναζωογονούν το πνεύμα.

Όπως όλα τα προϊόντα της APIVITA, η νέα σειρά EXPRESS BEAUTY δεν περιλαμβάνει σιλικόνη, parabens, προπυλενογλυκόλη και mineral oils.

Τέλος, όλα τα προϊόντα της νέας EXPRESS BEAUTY, παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία με έγχυμα από 3 είδη βιολογικό ελληνικό τσάι του βουνού.

 

Τροφή για την ομορφιά σου με φρέσκα συστατικά της Μεσογειακής γης!

δημιούργησε

Το προσωπικό σου Μεσογειακό μενού ομορφιάς

 

δοκίμασε

Διαφορετικό συνδυασμό συστατικών κάθε εβδομάδα

 

εμπλούτισε

Τη διατροφή της επιδερμίδας και των μαλλιών σου με μια ποικιλία θρεπτικών στοιχείων

Επίλεξε ανάμεσα από 21 θρεπτικές μάσκες & scrubs για το πρόσωπο και το σώμα για να αναδείξεις τη φυσική σου ομορφιά.

Για να υποδεχτεί την ανανεωμένη αγαπημένη σειρά, η APIVITA επιφυλάσσει μια έκπληξη: ολοκληρώνει τη νέα καμπάνια της σειράς με μια δυναμική συνεργασία με τον σεφ Άκη Πετρετζίκη σε ένα μοναδικό διαγωνισμό, όπου μπορεί κανείς να παίξει και να κερδίσει μια συμμετοχή σε ένα Mediterranean Beauty Food σεμινάριο με τον αγαπημένο σεφ!

Από τη Δευτέρα 23 Απριλίου και μέχρι τις 20 Μαΐου, για όσο δηλαδή διαρκεί ο διαγωνισμός, μπορεί να κανείς να μπει στο https://apivitaexpressbeauty.gr/gr/, να δηλώσει συμμετοχή και να επιλέξει έναν από τους προτεινόμενους συνδυασμούς Μεσογειακών συστατικών της σειράς EXPRESS BEAUTY.

Ο συνδυασμός συστατικών με τις περισσότερες προτιμήσεις θα είναι αυτός με τον οποίο στο τέλος κάθε εβδομάδας, ο σεφ Άκης Πετρετζίκης θα ετοιμάζει μια μοναδική Μεσογειακή συνταγή!

Επίσης, στο τέλος κάθε εβδομάδας θα κληρώνονται δυο τυχεροί που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο Mediterranean Beauty Food με τον Άκη Πετρετζίκη.

Η ΝΕΑ EXPRESS BEAUTY παράγεται στο Βιοκλιματικό Εργοστάσιο της APIVITA στο Μαρκόπουλο, Αττικής. Διατίθεται σε φαρμακεία και επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα, στο The APIVITA Experience Store, Σόλωνος 6, Κολωνάκι, Αθήνα, καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος.