Όσο περισσότερο βλέπουμε κάτι, τόσο λιγότερο το αντιλαμβανόμαστε πραγματικά και ό,τι ήταν κάποτε ασυνήθιστο, μετατρέπεται σταδιακά σε συνηθισμένο κομμάτι της ζωής μας. H έννοια του συνηθισμένου συχνά χρησιμοποιείται για να περιγράψει το κοινότυπο, το δεδομένο ή τη νόρμα, ούσα συνυφασμένη με διάφορες συσχετίσεις αλλά και προκαταλήψεις. Γιατί ωστόσο; Πώς αντιλαμβανόμαστε την έννοια του "συνηθισμένου" σε μία εποχή αξιοσημείωτων επιτευγμάτων;

O Δρ. Χάλερ, γιατρός με ειδίκευση στη μηχανοθεραπεία και ηλεκτροθεραπεία γίνεται το 1917 διευθυντής των θερμών λουτρών Vichy και τα μετατρέπει στο πρώτο spa της Ευρώπης. Προσπαθώντας να βρει θεραπεία για έναν τραυματισμένο ασθενή του, ανακαλύπτει ότι το συνηθισμένο Ordinary μεταλλικό νερό είχε θαυματουργές Extraordinary ιαματικές και επουλωτικές ιδιότητες για το δέρμα. Έτσι, από το 1931 το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της VICHY αποτελεί το βασικό συστατικό κάθε προϊόντος VICHY. Γεννιέται στα βάθη των ηφαιστείων της Γαλλίας, είναι εμπλουτισμένο με 15 μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία και βοηθάει στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας, την ενυδάτωση, την αντιγήρανση και την αναζωογόνηση.

Νερό. Ordinary και ταυτόχρονα συναρπαστικά Εxtraordinary!

 Όπως και η φετινή παρουσία της VICHY στην Ted Ex όπου οι επισκέπτες έζησαν μια extraordinary εμπειρία που δίνει νέες διαστάσεις στην ομορφιά της απλότητας του νερού. Είχαν την ευκαιρία μέσω ενός συναρπαστικού 3d full body scanner να δημιουργήσουν σε δευτερόλεπτα το ψηφιακό τους avatar και να τηλεμεταφερθούν στη φύση και στα ηφαίστεια της Γαλλίας, όπου γεννιέται το Ιαματικό μεταλλικό νερό VICHY που για πρώτη φορά υπάρχει σε συγκέντρωση 89% μέσα στο #1 booster ενυδάτωσης το Mineral 89!

Ένα Εxtraordinary ταξίδι στον χρόνο, τον τόπο, την τεχνολογία, στα επιτεύγματα της επιστήμης και των εργαστηρίων VICHY