Καλοκαίρι... Η ιδανική Εποχή Για τα Μαλλιά. Το στιλ των υπέροχων, κυματιστών μαλλιών συναντάτο ηλιόλουστο Balayage. Φυσικά, ατημέλητα, άκρως καλοκαιρινά μαλλιά.

ΟΜΩΣ, ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
ΥΓΡΑΣΙΑ Επιδεινώνει και επιταχύνει τη φθορά της τρίχας.
ΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΑΣ Η έκθεση στον ήλιο και τις ακτίνες UVA & UVB καταστρέφει την τρίχα: η ουσία που προστατεύει τη συνεκτικότητα των φολίδων της τρίχας αποδυναμώνεται και γίνεται πιο ευπαθής ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες.
ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ Η φωτο-οξείδωση κάνει την τρίχα πιο εύθραυστη και πιο ευαίσθητη λόγω της εκφύλισης της Κερατίνης.
ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ Η έκθεση των μαλλιών στο φως του ήλιου ξανοίγει το χρώμα τους λόγω της μερικής αποδόμησης της μελανίνης.

Τιθασεύοντας το Καλοκαίρι με πανίσχυρα συστατικά
ΛΙΝΕΛΑΙΟ Προστασία χρώματος, βελτίωση λάμψης, θρέψη με τη δύναμη της Βιταμίνης Ε.
ΚΑΡΘΑΜΕΛΑΙΟ Ενίσχυση ελαστικότητας & λείανση, χάρη στα απαραίτητα, πλούσια λιπαρά οξέα.
CERAMIDES Άμεση ενδυνάμωση της τρίχας και περισσότερη λάμψη, μέσω της βελτίωσης της ποιότητας των φολίδων της τρίχας και της αποκατάστασης των φυσικών ιδιοτήτων της τρίχας.

Kerastage Soleil - ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΠΡΙΝ / ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ

Micro Voile: Ανάλαφρο mist για πιο όμορφα μαλλιά. Καταπολεμά το φριζάρισμα και χαρίζει λάμψη μακράς διάρκειας στα μαλλιά που εκτίθενται στον ήλιο. Διευκολύνει το styling, χωρίς να δημιουργεί λιπαρότητα.

125 ml ΥΔΑΤΙΝΗ ΥΦΗ

CC Cream: Κρέμα περιποίησης για τριπλή δράση: προστασία, επανόρθωση & λάμψη. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση και λάμψη, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Κάνει τα μαλλιά απαλά και ευκολοχτένιστα.
200 ml ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΥΦΗ

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

Bain Apres-Soleil: Σαμπουάν κατά της φθοράς για τα βαμμένα μαλλιά. Προσφέρει ενυδάτωση στα μαλλιά που εκτίθενται στον ήλιο, κάνοντάς τα πιο δυνατά και ευκολοχτένιστα.

250 ml ΤΖΕΛ ΥΦΗ

Masque: Μάσκα κατά της φθοράς για τα βαμμένα μαλλιά. Προσφέρει εντατική επανόρθωση και προστατεύει το χρώμα, αφήνοντας τα μαλλιά λεία και ενυδατωμένα.

200 ml ΤΖΕΛ-ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΥΦΗ