Όπως ακριβώς η επιδερμίδα, έτσι και τα μαλλιά, μπορούνε να έχουνε βλαβερές συνέπειες από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο. Ο ήλιος σπάει τη δομή των μαλλιών, προκαλώντας ξηρότητα, αφυδάτωση, φριζάρισμα και απώλεια του χρώματος. Η L’Oréal Professionnel έχει αναπτύξει την καινοτόμο σειρά προϊόντων αντηλιακής προστασίας μαλλιών Solar Sublime με σκοπό την προστασία και ενίσχυση των μαλλιών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την έκθεση στον ήλιο. Ανακαλύψτε τη!

 

ΣΑMΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ SOLAR SUBLIME

Ποιος δεν λατρεύει την παραλία; Αυτό που δεν λατρεύουμε όμως είναι η ποσότητα της άμμου, το αλάτι και οι επιβλαβείς ακτίνες UV που φέρνουμε στο σπίτι από την παραλία, ή το χλώριο από την πισίνα. Tο Σαμπουάν Θρέψης για Μετά τον Ήλιο, απομακρύνει με το λούσιμο αυτά τα στοιχεία ευαισθητοποίησης, ενώ παρέχει άμεση ενυδάτωση με τα αναζωογονητικά συστατικά του. Επιπλέον, η σύνθεσή του προστατεύει και απορροφά τις ακτίνες UV. Η τέλεια περιποίηση για τα μαλλιά, μετά την επιστροφή από την παραλία, για τις καλοκαιρινές ημέρες με έντονη ηλιοφάνεια.

 

ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΘΡΕΨΗ SOLAR SUBLIME

Αυτή η μάσκα προσφέρει έντονη θρέψη για να βοηθήσει στη δημιουργία ενός φυσικού προστατευτικού πέπλου στα μαλλιά που εκτίθενται ή έχουν ευαισθητοποιηθεί από τον ήλιο. Αφού αναζωογονηθούν, τα μαλλιά είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν τις εξωτερικές επιθέσεις. Δημιουργία ενός πέπλου προστασίας από τις ακτίνες UV για τα μαλλιά.

 

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ ΣΠΡΕΫ ΜΑΛΛΙΩΝ SOLAR SUBLIME

Το Αόρατο Προστατευτικό Spray Conditioner από τη L'Oréal Professionnel είναι ένα ανάλαφρο mist που δεν ξεβγάζεται και περιέχει Meroxyl S.O. Το Meroxyl S.O. είναι ένα συστατικό που παρέχει άμεση ενυδάτωση και προστασία στα μαλλιά κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, θωρακίζοντας τα από παράγοντες ξηρότητας και αφήνοντάς τα πολύ λαμπερά