Η απολέπιση του προσώπου μας είναι από τις βασικές συνήθειες που πρέπει να εφαρμόζουμε κάθε βδομάδα προκειμένου να έχουμε φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα. Είναι βέβαια πολύ σημαντικό να επιλέγουμε εκείνο το απολεπιστικό προϊόν που δεν θα ερεθίσει το δέρμα μας αλλά θα του συμπεριφερθεί με αγάπη και τρυφερότητα. Το Brightening Exfoliating Balsam, For Face & Body, Cistus & Olive Seeds της Euthalia είναι ένα απολεπιστικό γαλάκτωμα με ενεργό μείγμα από ελαιόλαδο, κίστο και κουκούτσι ελιάς. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντας απαλότητα, λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε 2-3 φορές την εβδομάδα ενώ ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και στις ιδιαίτερα ευαίσθητες επιδερμίδες.

Εφαρμόστε με απαλές κυκλικές κινήσεις μασάζ το προϊόν σε νωπή επιδερμίδα σε σώμα και πρόσωπο, αποφεύγοντας τη περιοχή των ματιών και αφαιρέστε το με άφθονο νερό.

Ενα προϊόν για απολέπιση προσώπου που έχει βασικό συστατικό το κουκούτσι ελιάς έχει πάντα θεαματικά αποτελέσματα και το σημαντικότερο η σύστασή του είναι 100% φυσική. Το τριμμένο κουκούτσι της ελιάς κάνει βαθύ καθαρισμό και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Καθαρίζει τους πόρους και έτσι όταν εφαρμόζουμε την κρέμα μας ή τον ορό μας το δέρμα μας είναι έτοιμο να δεχτεί το προϊόν αφήνοντάς το να δουλέψει με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο πρόσωπό μας.

Άλλωστε όλοι μας γνωρίζουμε οτι το λάδι της ελιάς που είναι το κύριο συστατικό της μεσογειακής διατροφής έχει και πάρα πολλές καλλυντικές ιδιότητες.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν οτι τα προϊόντα ομορφιάς που έχουν βασικό συστατικό τους το ελαιόλαδο, κρέμες, οροί ακόμα και γαλακτώματα προσώπου και σώματος προσφέρουν θρέψη στο δέρμα μας, καταπραΰνουν τυχόν ερεθισμούς και δημιουργούν πάντα απαλότητα. Επίσης η ενυδάτωση που δημιουργούν στο δέρμα είναι ακόμα πιο δυνατή σε σχέση με άλλα καλλυντικά που δεν περιέχουν ελαιόλαδο ενώ παράλληλα καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες. Φαντάζομαι οτι και εσείς το ξέρετε οτι το ελαιόλαδο έχει πολλαπλές εφαρμογές στη ζωή μας και σίγουρα θα έχετε ακούσει διάφορες DIY σπιτικές συνταγές που βασίζονται σε αυτό. Βέβαια είναι δύσκολο να παρασκευάσουμε καλλυντικά που έχουν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων που φτιάχνονται σε εξειδικευμένα εργαστήρια. Επιλέξτε λοιπόν το σωστό προϊόν επενδύοντας στη σύστασή και απολαύστε απαλή, λαμπερή επιδερμίδα στο πρόσωπο και το σώμα σας.

http://www.euthalia.com.gr