H Tuborg συμμετείχε στο Fashion Room Service, έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς ανάδειξης νέων τάσεων, δημιουργών και fashion labels στην ελληνική σκηνή της μόδας, που πραγματοποιήθηκε από το περιοδικό Ozon την Τρίτη 27 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Hilton.

O 9ος όροφος του Hilton πλημμύρισε από fashion editors, στυλίστες, φωτογράφους, καλλιτέχνες, bloggers και fans της ελληνικής μόδας οι οποίοι περιηγήθηκαν στα δωμάτια του ορόφου, απολαμβάνοντας τις προτάσεις δεκάδων καλλιτεχνών και δημιουργών και ανακαλύπτοντας όλες τις νέες τάσεις.

Στο τέλος του διαδρόμου, στη σουίτα Νο. 946, τους περίμενε το Natural Refreshment Room της Tuborg, για μια στάση φυσικής δροσιάς και αναζωογόνησης μέσα από τις τρεις μοναδικές γεύσεις: Tuborg Lemon Soda, Tuborg Lime-Green Tea Soda & Tuborg Orange-Cinnamon Soda. Εκατοντάδες επισκέπτες που έκαναν check-in στο δωμάτιο, καθώς και οι δημιουργοί των brands που συμμετείχαν, είχαν την ευκαιρία ξεδιψάσουν φυσικά, αλλά και να φωτογραφηθούν μπαίνοντας σε κλήρωση για δωρεάν προϊόντα Tuborg στο Instagram!