Μ΄ ένα μοναδικό κι άκρως …secret picnic υποδέχτηκαν τα αγαπημένα παγωτά HäagenDazs τους καλεσμένους τους στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Η απόλυτη γευστική εμπειρία σε συνδυασμό με τις ξεχωριστές εκπλήξεις και το ειδικό brunch menu που επιμελήθηκε ο Γιάννης Αποστολάκης δημιούργησαν ένα δροσερό ταξίδι στον κόσμο της απόλαυσης και της πολυτέλειας.

Τα Häagen–Dazs, ο απόλυτος πρωταγωνιστής του καλοκαιριού, φέτος μας συστήνονται ξανά με ανανεωμένες συσκευασίες και ξεχωριστά σχέδια που εμπνεύστηκαν από τη γεύση, την υφή και το στιλ του απολαυστικού παγωτού, top creators απ’ όλον τον κόσμο! Διατηρώντας τη βασική αυθεντική συνταγή που παραμένει αναλλοίωτη εδώ και 55 χρόνια, οι εκλεπτυσμένες γεύσεις των Häagen–Dazs χωρίς τεχνητά χρώματα, αρώματα ή συντηρητικά μετατρέπουν το κάθε λεπτό σε μια ατέλειωτη στιγμή απόλαυσης.

Αυτό το καλοκαίρι, η πολυτέλεια συναντά την extraordinary διάθεση και μαζί δημιουργούν μία σειρά από secret events γεμάτα εκπλήξεις και απολαυστικές κουταλιές των μοναδικών παγωτών Häagen-Dazs.

Το πρώτο secret event επιφύλασσε ένα ιδιαίτερο brunch menu στους καλεσμένους που επιμελήθηκε ο Γιάννης Αποστολάκης, αναδεικνύοντας νέες αλλά και αγαπημένες old classic γεύσεις των Häagen – Dazs. Η αισθητική των ανανεωμένων συσκευασιών κυριάρχησε στον χώρο του event, μετατρέποντας τον Κήπο του Μεγάρου στο πιο δροσερό και καλοκαιρινό σημείο της πόλης με άνετα πουφ, ομπρέλες, μοναδικά σχέδια και το vintage bar, Volkswagen T2. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν ένα extraordinary «πολύχρωμο» picnic, απολαμβάνοντας τις βελούδινες γεύσεις των Haagen – Dazs και χαλαρώνοντας με τις μουσικές επιλογές του ραδιοφωνικού παραγωγού του EnLefko, Σάκη Τσιτομενέα.

Τα αγαπημένα παγωτά αγκάλιασαν και γνωστοί Αθηναίοι όπως οι Αλέξης Γεωργούλης, Ευγενία Σαμαρά, Τζωρτζίνα Λιώση, Κατερίνα Μισιχρόνη, Ορέστης Καρύδας και Βασιλική Ρούσσου οι οποίοι δε δίστασαν να φωτογραφηθούν με την αγαπημένη τους γεύση.

Οι εκπλήξεις για τους fans του παγωτού συνεχίζονται…. με ακόμη ένα secret event τον Ιούλιο που θα ταξιδέψει τους παρευρισκόμενους στη μαγεία της μεγάλης οθόνης. Stay tuned!