Μοντέρνα, ζωντανή, πληθωρική, φαντασιώδης. Η συναρπαστική περιοχή Ginza στο Τόκιο, όπου οι δρόμοι είναι άψογοι και κάθε τετραγωνικό μέτρο αξίζει το βάρος του σε χρυσό, αιχμαλωτίζει τους ταξιδιώτες με την τόλμη, τη δημιουργικότητα και την ατέλειωτη ενέργειά της.

Αυτή η παγκόσμια κοιτίδα πολυτέλειας και τέχνης που φιλοξενεί τις περισσότερες γκαλερί στον κόσμο, είναι η γενέτειρα της Shiseido.

Είναι ακριβώς το σημείο που το ιαπωνικό brand δημιουργήθηκε το 1872 και ταυτόχρονα το σημείο που προσφάτως επιλέχθηκε για να χτιστεί το Ginza, ένα κατάστημα που θεωρείται ως μέρος καθολικής ομορφιάς.

Η περιοχή Ginza είναι η καρδιά της πόλης και ο παλμός της ρυθμίζεται από την κίνηση των βιαστικών περαστικών. Αυτή ακριβώς ήταν και η πηγή έμπνευσης του Ever Bloom Ginza Flower, η αναδημιουργία μιας προοδευτικής, δημιουργικής και καινοτόμας Ιαπωνίας που απέχει πολύ από τα κλισέ – η άψογη ενσάρκωση της σύγχρονης θηλυκότητας. 

Shiseido, Ever Bloom Ginza Flower Ένα όμορφο λουλούδι, ασαφές και γενναιόδωρο.

Ακριβώς όπως μια παραίσθηση, αυτό το λουλούδι, δεν υπάρχει. Από αμνημόνευτες εποχές, το λουλούδι είναι η ουσία της θηλυκότητας. O αρωματοποιός Aurelien Guichard ωστόσο, οραματίστηκε μια τελείως διαφορετική μοίρα για αυτό.

Το όνειρο του ήταν να δημιουργήσει ένα ασαφές, φανταστικό λουλούδι, ένα «θολό» λουλούδι – φανταστική ανθοφορία- που θα μπορούσε να είναι μια πρόσκληση για να ταξιδεύεις και να ονειροπολείς ταυτόχρονα.

Αντλώντας έμπνευση από αυτή την επιθυμία να δραπετεύσει και να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω από αυτό, οραματίστηκε ένα λουλούδι της πόλης -Tokyoite φυσικά- ένα αντικείμενο που θα συνθέτει την φαντασία με την περιέργεια, ένα όραμα του πνεύματος. Μια αγνή επινόηση.

Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να ανθίσει ένα σύγχρονο, φανταστικό λουλούδι;

Η απάντηση του αρωματοποιού: «ένα θερμό και αισθησιακό λευκό λουλούδι – μισό άνθος πορτοκαλιού, μισό άνθος γαρδένιας - λουσμένο με τον αισθησιασμό μιας μυστήριας αύρας μόσχου». «Αυτό που κάνειτο λευκό λουλούδιτόσο μοναδικό, τόσο διαφορετικό, τόσο ασαφές και τελικά τόσο σύγχρονο, είναι πως έχει βυθιστεί μέσα σε μόσχο» εξηγεί ο Aurelien Guichard.

Αναμφίβολα, είναι κρίσιμο να επιλεχθεί με προσοχή το σωστό άρωμα musk: Muscenone, σύνθετο ξυλώδες musk, με υφή πούδρας, απαλό και αισθησιακό που δημιουργεί μια σχεδόν φυσική αίσθηση.

Shiseido, Ever Bloom Ginza Flower

Η αύρα της σύγχρονης και γεμάτης αυτοπεποίθησης θηλυκότητας

Με αυτή τη νέα εκδοχή του Ever Bloom, η Shiseido ήθελε να σπάσει τους παραδοσιακούς κανόνες της οσφρητικής πυραμίδας, δημιουργώντας ένα αρμονικό και μελωδικό άρωμα. Ένας μουσικός θα έλεγε ότι το άρωμα βασίζεται σε δύο απλές, διαφορετικές μελωδίες:

Η συγχορδία της «λάμψης»: τις υγρές, πράσινες νότες του κυκλάμινου και του λωτού, τόσο κρυστάλλινες και καθαρές που ξεχωρίζουν και ακτινοβολούν. Ησυγχορδία της «ύπαρξης»: ένας μικρός εθισμός χτισμένος από άνθη πορτοκαλιού, γαρδένια, λευκό κεχριμπάρι, πατσουλί και Muscenone . Όποιος το φοράει περιβάλλεται από μια ανεξίτηλη αύρα.

Σε αυτή την αίσθηση από αιθέρια πέταλα, το EVER BLOOM GINZA FLOWER δεν δημιουργεί απλώς αρώματα βασισμένα σε καθαρά συναισθήματα, αλλά και μια αισθησιακή φρεσκάδα - εκείνη ενός έντονου λουλουδιού που αφήνει ένα πολύτιμο αποτύπωμα στο σώμα της γυναίκας που το φορά.

Το EVER BLOOM GINZA FLOWER είναι το όραμα μιας διαφορετικής, πιο σύγχρονης και φουτουριστικής Ιαπωνίας.