Mια Ιταλική γωνιά ομορφιάς στο κέντρο της Αθήνας! Η L’Erbolario, διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρία στον τομέα των φυτικών καλλυντικών, γιόρτασε το πρώτο της κατάστημα (Ερμού 55 & Καπνικαρέας 2). Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό που έδινε την αίσθηση ενός ανθισμένου καταπράσινου κήπου σε συνδυασμό με τη γαλήνη που προσέφεραν οι ιταλικές μελωδίες, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία της L'Erbolario, μια ιστορία αγάπης μεταξύ του ανθρώπου και της φύσης. Για σχεδόν 40 χρόνια, η L’Erbolario ξεκινώντας από το Lodi της Ιταλίας, μεταφέρει τα δώρα της φύσης σε αποτελεσματικά φυτικά καλλυντικά, με πλήρη σεβασμό στο οικοσύστημα και το όνειρο να κάνει την ομορφιά προσβάσιμη σε όλους. Σε τόνους γήινους και ζεστούς, σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον και με έντονη ιταλική φινέτσα, το πρώτο κατάστημα τίμησε με την παρουσία του πλήθος κόσμου και διακεκριμένοι beauty, fashion, lifestyle bloggers και δημοσιογράφοι που εντυπωσιάστηκαν από τα φυτικά προϊόντα και την ιστορία του brand.

Ένα αρωματικό σύμπαν 

Επισκεφθείτε το κατάστημα της L’Erbolario για να γνωρίσετε τον μαγικά αρωματικό της κόσμο, να ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα, να επιλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες ή αυτό που θα θέλατε να δωρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στο κατάστημα της L’Erbolario, οι λάτρεις των φυτικών καλλυντικών μπορούν να ανακαλύψουν τις Αρωματικές Σειρές που ερμηνεύουν τον ανδρικό και γυναικείο κόσμο μεταφράζοντας τον σε προϊόντα για τον καθαρισμό, τη φροντίδα του προσώπου και τον αρωματισμό του χώρου. Οι σειρές Περιποίησης Προσώπου απαντούν στις ποικίλες απαιτήσεις του δέρματος, από τις βασικές έως τις πλέον εξειδικευμένες. Η παιδική σειρά είναι μία πλήρης γκάμα προϊόντων ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά: μια απαλή λύση για τα μικρά, μία συγκεκριμένη απάντηση για τις ανάγκες των μαμάδων. Η αντηλιακή σειρά καλύπτει κάθε ανάγκη της επιδερμίδας πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο. Η σειρά για τα κατοικίδια φροντίζει με τον καλύτερο τρόπο τους πιστούς φίλους μας. 

 

Γιατί να επιλέξω προϊόντα L'Erbolario;

Σεβασμός στο περιβάλλον

L'Erbolario σημαίνει σεβασμός για το περιβάλλον, βαθιά γνώση του αντικειμένου και αγάπη για την ομορφιά. Κάθε προϊόν περιέχει ένα μικρό μυστικό της φύσης σε μία πολύτιμη και αποκλειστική φόρμουλα. Ένα όνειρο που χτίστηκε κομμάτι-κομμάτι συνδυάζοντας παραδοσιακή φυτολογία και τεχνολογική καινοτομία. Από την ιδέα στην υλοποίηση και από το κουτί στη διανομή, με σημασία στην τελευταία λεπτομέρεια. 

 

Είμαστε πάντα «Cruelty free»

Η οικολογική πολιτική της L’Erbolario είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αγάπη για τα ζώα. Από χρόνια και με αδιαπραγμάτευτη δέσμευση, η εταιρία τηρεί τα διεθνή standards του "against animal testing", αρνούμενη κάθε μορφή πειραμάτων στα ζώα. Η L'Erbolario έδωσε την πρώτη μάχη κατά των πειραμάτων στα ζώα, σε ό,τι αφορά τα τελικά προϊόντα και μετά ένωσε τις δυνάμεις της με το LAV (Anti-Vivisection Society) για να επεκταθεί και στις πρώτες ύλες.