Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι μια βραδιά με μοναδική λάμψη και αίγλη. γιατί να ντυθείς casual αφού μπορείς να το εκμεταλλευτείς και να υιοθετήσεις ένα chic holiday look; παγιέτες, λαμέ, σατέν – οι σπινθηροβόλες, λαμπερές και πολυτελείς εμφανίσεις αποτελούν must. βάλε τα στιλέτο σου, χρησιμοποίησε ό,τι προϊόν ομορφιάς έχεις στο νεσεσέρ σου και, το κυριότερο, κάνε ένα μανικιούρ-πεντικιούρ που θα θυμάσαι για πάντα με τη συλλογή essie winter 2017.

Οι έξι νέες αποχρώσεις essie, που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με την Global Color Designer της essie Rebecca Minkoff, είναι εμπνευσμένες από την ασύγκριτη εορταστική ατμόσφαιρα της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς. όταν φτάσουν μεσάνυχτα, σφράγισε αυτή τη μαγική στιγμή με μια ευχή κι ένα φιλί, και τράβηξε όλα τα βλέμματα με τα ακαταμάχητα χρώματα essie.

Είναι ώρα για αποφάσεις – το new year, new hue αλλάζει όλα τα δεδομένα με το πλούσιο βαθυκόκκινο μοβ χρώμα του. δεν είσαι και πολύ αισιόδοξη για την καινούργια χρονιά; μην ανησυχείς, με αυτό το φωτεινό κόκκινο, το σύμπαν θα βάλει τα δυνατά του για να be cherry! ring in the bling, η συγκλονιστική περλέ γοητεία του εκθαμβωτικού κόκκινου του ρουμπινιού είναι το άκρον άωτον της πολυτέλειας. κάνε την εμφάνισή σου φορώντας το social-lights, ένα ιριδίζον γκρι του σχιστόλιθου που θα στρέψει πάνω σου όλα τα φώτα. το suit & tied είναι ένα αριστοκρατικό μπεζ της άμμου, ιδανικό για όσες θέλουν ένα ουδέτερο, αλλά αισθησιακό χρώμα. το τολμηρό μπλε της Οξφόρδης κρατά εσένα (αλλά και όλους τους άλλους) on your mistletoes.

 

Φωτογραφίες