Φόρεσε τη νέα glamorous gel couture gala bolds της essie και συνδύασέ την με απαστράπτουσα λάμψη. Το sizzling hot με το κόκκινο χρώμα του ιβίσκου και το φωτεινό πορτοκαλί style stunner αποπνέουν σέξι αυτοπεποίθηση και δείχνουν ότι ξέρεις από μόδα. με το inside scoop και το διάφανο χρώμα ροζέ χρώμα του θα είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό στο θέμα του styling. θέλεις να μιλάνε όλοι για σένα; τράβηξε όλα τα φώτα πάνω σου με το πανέμορφο, σκούρο royal μπλε της essie. είναι totally front page worthy. θα είναι μια αξέχαστη βραδιά.

Η essie gel couture gala bolds είναι η νέα προσθήκη στη σειρά gel couture που έκανε το ντεμπούτο της το 2016. Αυτή η εναλλακτική έκδοση των κλασικών βερνικιών προσφέρει διάρκεια έως και [12/14] ημέρες με ένα εύκολο σύστημα 2 βημάτων – χωρίς βάση ή λάμπα.

1ο βήμα επίλεξε μία από τις δώδεκα νέες bold αποχρώσεις gel couture μεγάλης διάρκειας.

2ο βήμα συνδύασέ την με απαστράπτουσα λάμψη πλατίνας.

Η ιστορία των αποχρώσεων

Καλώς ήρθες στο gala του αιώνα. είναι μια star studded βραδιά, και οι glitterati έρχονται για να κάνουν ένα τολμηρό fashion faceoff στο κόκκινο χαλί. εδώ φτιάχνεις την καριέρα σου. επισφραγίζεις τη φήμη σου. είναι αδύνατον να βρεις πρόσκληση - ακόμα και τα διασημότερα ονόματα αναγκάστηκαν να ζητήσουν – v.i.please! όταν εμφανίζεται η αγαπημένη όλων style stunner, όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω της. πω πω! φοράει το wearing hue?

Οι δημοσιογράφοι στριμώχνονται για να μάθουν inside scoop για το sizzling hot look της. η επιλογή να φορέσει μόνο ένα beau-tie και το χαμόγελό της είναι ένα τολμηρό pr stunt που θα παρουσιαστεί σίγουρα ως το κατεξοχήν last night’s look. από τον τρόπο που παίζει με τους φωτογράφους, καταλαβαίνεις ότι δεν θέλει απλώς να είναι front page worthy, αλλά να γίνει living legend.

wearing hue?

κρεμώδες λευκό με μια δόση μεθυστικής ροζέ σαμπάνιας

 

pr stunt*

κρεμώδες ροζ της λεβάντας με χρυσές αντανακλάσεις

 

inside scoop

διάφανο ροζέ με διακριτικό γαλάζιο τόνο

 

last night’s look*

πληθωρικό και φωτεινό σομόν

 

sizzling hot

έντονο κόκκινο του ιβίσκου με ροζ τόνο

 

style stunner

φωτεινό πορτοκαλοκόκκινο

 

living legend*

πλούσιο, προκλητικό κόκκινο

 

v.i.please

βαθύ φούξια με κοκκινωπό τόνο

 

beau-tie*

πλούσιο χρώμα του αμέθυστου

 

front page worthy

σκούρο royal μπλε με περλέ λάμψη

 

fashion faceoff*

διακριτικό smoky γκρι με απαλή περλέ λάμψη

 

star studded*

πληθωρικό χρυσό-μελί με περλέ λάμψη

 

last night’s look*

πληθωρικό και φωτεινό σομόν

 

*διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Φωτογραφίες