Η φρεσκάδα και η ξεχωριστή μυρωδιά που φέρνει το αυστραλιανό θαύμα ενυδάτωσης για τα μαλλιά σας συνάντησε την μεγάλη γιορτή της μουσικής στα φετινά Mad Video Music Awards by Coca-Cola & Aussie. Η ανεβασμένη διάθεση έκανε σχεδόν surf πάνω στα κύματα που έφερε το Aussie στο κλειστό του Tae Kwon Do. Μοναδικές εμφανίσεις από αγαπημένους καλλιτέχνες, εντυπωσιακά live acts, special guests και πολλές εκπλήξεις ενθουσίασαν τους χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν στα Mad Video Music Awards by Coca-Cola & Aussie, την Τρίτη 27 Ιουνίου οι οποίοι χόρεψαν στους ρυθμούς του φετινού καλοκαιριού. To Aussie, το οποίο χάρισε αμέτρητες στιγμές beach fun, δροσιάς και απόλαυσης σε όλους τους λάτρεις της μουσικής, απογείωσε την διάθεση με τις πολλές εκπλήξεις που είχε ετοιμάσει.

Στον προαύλιο χώρο της εισόδου στο κλειστό γήπεδο, το μεγάλο kiosk του Aussie έκλεψε τις εντυπώσεις με το αυθεντικό beach fun experience που προσέφερε σε συνδυασμό με face & body painting και hair treatment στους χιλιάδες φίλους της μουσικής και του MAD. Επίσης, ένα vintage van μοίραζε pop-corn και candy cones ενώ το photo booth απαθανάτιζε με ιδιαίτερα καλοκαιρινό τρόπο τις στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς από όλες τις παρέες που έδωσαν το παρών στο kiosk του Aussie.

Highlight της βραδιάς, ήταν η εκπληκτική εμφάνιση των OtherView feat. Mike όπου ερμήνευσαν το μεγάλο hit τους «Κάνε με», προσκαλώντας το κοινό να τραγουδήσει μαζί τους. Επί σκηνής, το εντυπωσιακό street-style χορευτικό show γέμισε με vibes όλο τον χώρο ξεσηκώνοντας το κοινό και ένα τεραστίου μεγέθους μπουκάλι “3 Μinute Miracle” που τοποθετήθηκε στο κέντρο. Η μεγάλη έκπληξη ήταν η παρουσία της αγαπημένης Μαίρης Συνατσάκη σε ένα video clip έκπληξη που προβλήθηκε στις μεγάλες led οθόνες και μετέδωσε στο έπακρο την φιλοσοφία του Aussie όπως επίσης και την αύρα που μπορεί να φέρει στα μαλλιά μας. Οι εκπλήξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς στην συνέχεια έγινε το launch του διαγωνισμού για μαθήματα surf με έναν ειδικό εισηγητή που ανέβηκε στην μικρή σκηνή μαζί με την εντυπωσιακή σανίδα του δίπλα στον έκπληκτό Θέμη Γεωργαντά.

To Aussie - ως μεγάλος χορηγός - «έτρεξε» μία μεγάλη καμπάνια στο επίκεντρο της οποίας υπήρχε το ειδικό microsite που φιλοξενήθηκε στο website των Mad Video Music Awards by Coca-Cola & Aussie.

 

#aussiemadhairday #letyourhairgomad #MadVMA17 #aussie