Το δοκιμάσαμε στα μαλλιά μας και ανακαλύψαμε τις ευεργετικές του ιδιότητες. Τώρα «έρχεται» για να μας χαρίσει βελούδινη επιδερμίδα στο σώμα και τα χέρια μας. Ο δημιουργός των Saryna Key, Mike Sabag, ήταν εκείνος που ανακάλυψε τα οφέλη του «θαυματουργού» βούτυρου για τα μαλλιά και «έκλεισε» μέσα στις οικολογικές συσκευασίες του συγκεκριμένου brand ένα από τα πολυτιμότερα αγαθά που μας χάρισε η φύση.

Λίγο καιρό αργότερα συνεχίζοντας την ερευνά του αποφάσισε να αξιοποιήσει τις ευεργετικές ιδιότητες του συγκεκριμένου καρπού και για το σώμα μας. Το shea butter, βασικό συστατικό των Saryna Key, είναι ένα θαυματουργό βούτυρο με πολλαπλά οφέλη που παράγεται από τους καρπούς του δέντρου shea karite και χρειάζεται 50 ολόκληρα χρόνια για να ωριμάσει στα δάση της Αφρικής.

Έτσι λοιπόν αυτή τη φορά ο Mike Sabag έβαλε την υπογραφή του στη σειρά «No body else» που μόλις κυκλοφόρησε και στη χώρα μας από την Ελληνική εταιρεία Hair Pro. Αυτή τη φορά η Saryna Key μας παρουσιάζει 3 προϊόντα για σώμα και χέρια,  με απαλή υφή που δεν αφήνουν  ίχνος λιπαρότητας και διαθέτουν το «ακαταμάχητο» άρωμα των Saryna Key.

Saryna Key Body Butter

Το βούτυρο σώματος Saryna Key είναι εμπλουτισμένο με shea butter. Περιποιείται και μαλακώνει το δέρμα ενώ παράλληλα παρέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται η επιδερμίδα μας ώστε να είναι απόλυτα ισορροπημένη. Πλούσιο σε βιταμίνη Ε, αμινοξέα και πρωτεΐνες το body butter βελτιώνει την υφή του σώματός μας και ενυδατώνει όσο κανένα άλλο προϊόν. Τα συστατικά του καταπραΰνουν, αποκαθιστούν και ανανεώνουν το δέρμα μας χαρίζοντας του νεανική και γεμάτη λάμψη εμφάνιση. Σημαντική λεπτομέρεια απορροφάται αμέσως και δεν αφήνει υπολείμματα.

Dry body oil

Το «μαγικό» ξηρό λάδι σώματος με αντιοξειδωτικές ιδιότητές προκύπτει από το συνδυασμό shea butter, ελαιόλαδου, και jojoba oil. Αυτά τα τόσο θρεπτικά έλαια κρατούν το δέρμα ενυδατωμένο κατά τη διάρκεια της ημέρας, βελτιώνουν την υφή και «δημιουργούν» ένα μαλακό, λαμπερό δέρμα.

Saryna Key Hand Butter

Το βούτυρο χεριών Saryna key είναι εμπλουτισμένο με shea butter. Περιποιείται και μαλακώνει το δέρμα ενώ παράλληλα παρέχει στα χέρια όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για να δείχνουν τέλεια, γεμάτα υγεία. Ένα προϊόν πλούσιο σε βιταμίνη Ε, αμινοξέα και πρωτεΐνες ώστε να επιδιορθώνει και να ενυδατώνει βαθιά. Τα συστατικά του καταπραΰνουν, αποκαθιστούν και ανανεώνουν το δέρμα και τα νύχια έτσι ώστε η εμφάνισή των χεριών να αποκτά νεανική γεμάτη λάμψη εμφάνιση. Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει υπολείμματα.

 Η σειρά No body else θα σας χαρίσει ξανά την παιδική επιδερμίδα που ονειρεύεστε.

Γιατί η περιποίηση του σώματός και των χεριών μας δεν έχει ηλικία και εποχή.