Λίγο το show της Victoria's Secret, λίγο η περιέργεια μας να ανακαλύψουμε τη νέα μεγάλη τάση στα σουτιέν που θα αρχίσουμε να βλέπουμε (ναι, όντως θα τη βλέπουμε) παντού μέσα στη χρονιά που έρχεται, ψάξαμε και μάθαμε: τα push up bra επανέρχονται στο προσκήνιο και παίρνουν θέση στα αποκαλυπτικά ντεκολτέ της σεζόν.

Γι' αυτό, ψάξε στην ντουλάπα σου για εκείνα τα σουτιέν και τα μπλουζάκια που φορούσες λίγο καιρό πριν και πρόβαρε τα με καμάρι μπροστά στον καθρέφτη. Ναι, δεν υπάρχει καμία πιο θηλυκή τάση απ' αυτή όσον αφορά στα σουτιέν - και σοβαρά τώρα, αυτό το trend το προτιμάμε από εκείνο που ήθελε να μπαίνει το σουτιέν πάνω από την μπλούζα. 

Τι μπορεί να μαρτυράει η επιστροφή στα push up bra; Μάλλον πρόκειται για μια γενικότερη επιστροφή στις κυριότερες τάσεις της δεκαετίας του '90 στους περισσότερους τομείς, από τα ρούχα μέχρι τα σουτιέν, τα μαλλιά και τα νύχια. Παράπονο δεν έχουμε όμως, γιατί μαζί με τα '80s, αυτή η δεκατία (και οι τάσεις της) είναι από τις πο αγαπημένες μας!

Πιο συγκεκριμένα, το σχέδιο εκείνο που θα δεις να ξεπροβάλλει από τα περισσότερα ντεκολτέ είναι αυτό που αποτελείται από δαντέλα και έχει στιλ balconette. Κάτι τέτοιο πιστεύω ότι ταιριάζει στα περισσότερα κορίτσια: μιας και αν έχεις μεγάλο στήθος, θα στο κρατήσει καλύτερα, κι αν πάλι δε σε προίκισε η φύση με μεγάλο στήθος, τότε θα είναι σαν να έγινε ένα μικρό θαύμα! *γουινκ γουινκ*

xx