Ολοι μας τους ξέρουμε. Είναι εκείνα τα ζευγάρια που δεν χάνουν ευκαιρία να δημοσιεύσουν στα κοινωνικά δίκτυα το οτιδήποτε συμβαίνει μεταξύ τους σε σημείο να νιώθουμε πως είμαστε κι εμείς κομμάτι της σχέσης τους. Ορκίζεσαι στον εαυτό σου ότι ποτέ δεν θα τους μοιάσεις στο παραμικρό και το εννοείς. Αυτοί είναι 7 σίγουροι τρόποι ότι εσύ κι ο/η σύντροφός σου, δεν θα γίνετε ποτέ σαν αυτά τα ζευγάρια και θα κρατήσεις την σχέση σου μακριά από τα «φώτα της δημοσιότητας»:

#1 Κάθε φορά που τσακώνεστε ή εμπλέκεστε σε καυγά

Τον έπιασες να κάνει like στη φωτογραφία/δημοσίευση άλλης στο Instagram και κάνεις λες κι ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Και πού θα εκδηλώσεις τα νεύρα σου; Στα κοινωνικά δίκτυα φυσικά με υπονοούμενα και παιδιαρίσματα. Καθίστε και μιλήστε από κοντά σαν πραγματικοί ενήλικες γαμώτο κι αφήστε τα ξεκατινιάσματα.

#2 Τη σεξουαλική σας ζωή

Το συγκεκριμένο θα έπρεπε να θεωρείται προφανές, αλλά υποθέτω πως δεν είναι, επομένως ας το αναφέρω. Δεν χρειάζεται κανείς να γνωρίζει τι κάνεις και δεν κάνεις στο κρεβάτι σου. Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν το κάνατε, πόσες φορές το κάνατε και ποιες στάσεις προτιμήσατε. Ξενερώνουμε τη ζωή μας. Μερικά πράγματα καλό είναι να μένουν ιδιωτικά και να μην γνωστοποιούνται από εδώ κι από εκεί, για το καλό της σχέσης.

#3 Γλυκανάλατα σχόλια

Πραγματικά κανείς δεν έχει τη διάθεση να μάθει πόσο καλά περνάτε εσύ κι ο Χρήστος στη σχέση σας και πόσο πολύ τον αγαπάς γιατί σου πλένει τα πιάτα, σου καθαρίζει το αυτοκίνητο και γενικότερα σε βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού. Και πίστεψε με, θα το εκτιμήσει περισσότερο αν του φανερώσεις πόσο τον λατρεύεις και τον αγαπάς λέγοντάς το ευθέως παρά κοινοποιώντας το στους φίλους σου στο facebook.

#4 Δημοσιεύσεις - υπονοούμενα που όλοι καταλαβαίνουν ότι αναφέρονται σε εκείνον

Όλοι ξέρουν για ποιον μιλάς και πραγματικά κανείς δεν ενδιαφέρεται. Μάθε να μιλάς για τα προβλήματα και τις δυσκολίες της σχέσης σου με το άμεσα ενδιαφερόμενο πρόσωπο και απόφυγε τα αινιγματικά ποστ που δεν βοήθησαν ποτέ κανένα.

#5 Οτιδήποτε προσωπικό σχετικά με το σύντροφό σου

Εδώ έχω να πω ένα μεγάλο ΟΧΙ. Ακόμη κι αν εσύ το θεωρείς φυσιολογικό να το κάνεις, για όλους ή και για το σύντροφό σου μπορεί να φανεί ντροπιαστικό και άβολο να αποκαλύψεις μία προσωπική πληροφορία για εκείνον/η στα κοινωνικά δίκτυα. Θα εκτεθεί, θα θυμώσει και θα καταλήξετε τσακωμένοι.

#6 Σχετικά με τον χωρισμό σας

Όχι απλά θα μιλάμε για επιπρόσθετο δράμα για εσένα, εκείνον/η, τους φίλους και την οικογένειά σου, αλλά και για τον λοιπό κόσμο που δεν έχει καμία διάθεση να ξέρει τι σου συμβαίνει ανά πάσα στιγμή. Κάνε οτιδήποτε χρειαστεί για να το ξεπεράσεις με τον δικό σου τρόπο, αλλά φρόντισε να βεβαιωθείς ότι κανένας από αυτούς δεν περιλαμβάνει τη γνωστοποίηση της κατάστασης στα κοινωνικά δίκτυα.

Πηγή: neopolis.gr