Τα απογεύματα του Σαββάτου αποκτούν μεγάλο ενδιαφέρον για όλους τους νέους που θέλουν να ακολουθήσουν τον παλμό της γενιάς τους και την μουσική κουλτούρα του σήμερα!

Το ΦΩΣ στο Γκάζι εγκαινίασε την πιο ανατρεπτική και νεανική πρόταση του φετινού χειμώνα με τίτλο The Next Generation. Πρόκειται για ένα ολοζώντανο pop/rock live party που γίνεται κάθε Σάββατο στις 17:00, με ‘’αρχηγούς’’ τους Mad Street οι οποίοι λίγο καιρό μετά την επιτυχημένη τους εμφάνιση στην Τεχνόπολη με πάνω από 5.000 θεατές να τους παρακολουθούν, αποφάσισαν να αλλάξουν τα Σαββατόβραδά μας.

Ποιοι είναι οι Mad Street; Έξι νέα αγόρια, δηλαδή ο Ίαν, ο Eddie, o Σπύρος, ο Ryan, ο Ηλίας και ο Πάνος. Μια δυναμική μπάντα με δύο χρόνια παρουσίας και πολλές διαφορετικές επιρροές, που παρουσιάζει ένα μουσικό πρόγραμμα που σίγουρα θα σε διασκεδάσει. Οι ίδιοι παρουσιάζουν δικά τους τραγούδια, covers, αγαπημένα hit και ρυθμούς που δημιουργούν μια μουσική εμπειρία με non stop χορό. Πρωταγωνιστής του πάρτι, ο Ίαν Στρατής, που ξεχώρισε από την συμμετοχή του στο X Factor με το ταλέντο του και την εκρηκτική του παρουσία. Απόλαυσέ τους κάθε Σάββατο στις 17.00. Η είσοδος κοστίζει 15 ευρώ.