Μια παράσταση που αποτελεί ωδή στη διαφορετικότητα και όσα αξίζουν την προσοχή μας, με πρωταγωνιστές ανθρώπους της διπλανής πόρτας, της πόλης μας, που καταθέτουν επί σκηνής τους εαυτούς τους και αναρωτιούνται τι είναι πραγματικά ο χορός και η κίνηση...

Αυτό είναι το Gala του διάσημου Γάλλου καλλιτέχνη Jérôme Bel και θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και δύο μόνο βράδια, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση (Λεωφόρος Συγγρού 107).

Ο ευφυής και ανατρεπτικός δημιουργός, διευρύνει με την παράστασή του τα «όρια» της σκηνής, παίζοντας με τους θεατές και παρουσιάζοντας ουσιαστικά έναν σκηνικό πειραματισμό που δεν γίνεται να μην σε συνεπάρει. Οι παραστάσεις του αποτελούν καλλιτεχνικά γεγονότα όπου κι αν παρουσιαστούν, λόγω της σχέσης που δημιουργούν ανάμεσα στους ερμηνευτές και το κοινό, αλλά και επειδή τα θέματα με τα οποία καταπιάνεται αφορούν την σύγχρονη πραγματικότητα, την καθημερινή ζωή και όσα βλέπουμε γύρω μας, με στόχο να αφυπνίσουν τον θεατή. Οι πρωταγωνιστές του Gala δεν είναι ούτε ηθοποιοί, ούτε χορευτές, αλλά απλοί άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που θα ανέβουν στην σκηνή για να εκτελέσουν το όραμα του καλλιτέχνη.

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών – Ίδρυμα Ωνάση

9 και 10 Ιανουαρίου 2017 στις 20:30

Εισιτήρια από 5€ έως 18€