Μετά την δυναμική αρχή της πρώτης ταινίας, οι παραγωγοί του Fifty Shades Darker είναι έτοιμοι για άλλη μια εισπρακτική επιτυχία, καθώς μπορεί οι κριτικοί να είναι μετριοπαθείς απέναντί τους, αλλά το γυναικείο φανατικό κοινό τους, έχει άλλη άποψη!

Το εντυπωσιακό και πολλά υποσχόμενο τρέιλερ της νέας ταινίας των… αποχρώσεων, μόλις κυκλοφόρησε και φαίνεται πολύ πιο σέξι, τολμηρό και σκοτεινό απ’ ότι η πρώτη ταινία. Μάλιστα, στο δύο λεπτών βίντεο για την προώθηση της ταινίας, ακούγεται και το τραγούδι του soundtrack, με τις φωνές της Taylor Swift και της Zayn Malik. Το κομμάτι έχει τίτλο I Don’t Wanna Live Forever και μπορείς να το ακούσεις εδώ.

Εκτός από τις σέξι εικόνες, στο βίντεο εμφανίζεται μία μυστηριώδης γυναίκα, που κάνει την πρωταγωνίστρια να ανησυχεί, στοιχείο που δημιουργεί σίγουρα αγωνία στις εκατομμύρια φανς της καυτής ερωτικής ιστορίας των δύο ηρώων. Το δεύτερο μέρος της ερωτικής τριλογίας θα βγει στις αίθουσες στις 10 Φεβρουαρίου του 2017, ενώ η τελευταία ταινία με τίτλο Fifty Shades Freed, έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα και θα προβληθεί του χρόνου, δηλαδή στις 9 Φεβρουαρίου του 2018.