Γεια σας. Το "πρόβλημά" μου δεν είναι σοβαρό ή κάτι τέτοιο… Mάλλον είναι κάτι που έχω συνέχεια στο μυαλό μου. Είμαι 19 χρόνων φοιτήτρια, ξανθιά με πράσινα μάτια, κανονική στο βάρος προς αδύνατη με πλούσιο μπούστο και όσον αφορά το χαρακτήρα μου, θα μπορούσα να πω ότι είμαι πολύ κοινωνική. Σας τα λέω όλα αυτά για να καταλήξω ότι το θέμα μου είναι ότι ποτέ δεν είχα σοβαρή σχέση κι αυτό με αγχώνει. Έχω μια σχετική  εμπειρία με κάποια αγόρια,  αλλά δεν προχώρησε ούτε σε σχέση, αλλά ούτε και στον σεξουαλικό τομέα. Κοινώς, δεν έχω κάνει σέξ… Ίσως να φταίει και ότι ο ο κοινωνικός μου περίγυρος απαρτίζεται από άτομα που έχουνε σχέση και αισθάνομαι πολύ μόνη μου. Έχω ανάγκη να ερωτευτώ και δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί δεν μου συμβαίνει. Help!!!

…………………………………………………………………………………………………..

 

Γεια σου Yolo – φίλη! Καταρχάς, δεν υπάρχει κανένας λόγος για να στεναχωριέσαι να αγωνιάς και να αγχώνεσαι!!! Η πρώτη φορά στη ζωή κάθε γυναίκας δεν έχει να κάνει τόσο με την ηλικία, όσο με τον άνθρωπο που επιλέγει για να έχει μαζί του την πρώτη της φορά. Θα σε συμβούλευα λοιπόν να ηρεμήσεις και να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν για σένα ήρεμα και χωρίς πιέσεις. Το γεγονός ότι είσαι εμφανίσιμη, όπως μου περιγράφεις, σαφώς και είναι ένα πολύ ενθαρρυντικό στοιχείο και πολύ βασικό για να ξεκινήσει μια σχέση. Εξίσου σοβαρό και θετικό είναι ότι είσαι πολύ κοινωνική, όμως, δεν μου δίνεις άλλα στοιχεία για το χαρακτήρα σου. Η κοινωνικότητα μόνο δεν φτάνει. Θέλω πολύ απλά να σου πω ότι θα πρέπει λίγο να τσεκάρεις το χαρακτήρα σου. Μήπως είσαι κτητική, μήπως ζηλιάρα, μήπως απρόσιτη ή μήπως πέρα του κανονικού … αυταρχική, απόλυτη και αυστηρή; Θα ήθελα να κάνεις την αυτοκριτική σου και αν δεν διαπιστώσεις κάτι από όλα αυτά, τότε χαλάρωσε και όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Αν, όμως, βρεις κάποια … μείον στο χαρακτήρα σου, τότε δούλεψε με τον εαυτό σου και άλλαξέ τα…

 

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!