Χορός, τραγούδι και έρωτας! Αυτός είναι ο καταλληλότερος συνδυασμός για μια γιορτινή έξοδο στο σινεμά τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Το La La Land μόλις έκανε πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες. Πρόκειται για ένα σύγχρονο, ρομαντικό, φαντασμαγορικό και ευχάριστο κινηματογραφικό μιούζικαλ με την αγαπημένη Έμα Στόουν στον πρωταγωνιστικό ρόλο, και τον γοητευτικό Ράιαν Γκόσλινγκ. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Ντάμιεν Σαζέλ.

Η υπόθεση της ταινίας θέλει έναν πιανίστα της τζαζ και μια σερβιτόρα που θέλει να γίνει ηθοποιό, να ερωτεύονται με πάθος συνεχίζοντας να κυνηγούν τα όνειρά τους στο σύγχρονο Λος Άντζελες. Η ταινία έχει αποσπάσει ήδη εξαιρετικέ κριτικές, αποτελώντας άλλο ένα γλυκόπικρο success story με φόντο τον κόσμο του θεάματος, χωρίς όμως να γίνεται γραφική. Βραβεία κριτικών, επτά υποψηφιότητες για Χρυσές Σφαίρες και σίγουρη οσκαρική επιτυχία την περιμένουν τους επόμενους μήνες! Συνεπώς, αν αποφασίσεις να κάνεις Χριστούγεννα στις σκοτεινές αίθουσες, αυτή είναι καλύτερη επιλογή. Δες παρακάτω το ελληνικό τρέιλερ: