Πρόκειται για ένα one man show – υπερθέαμα που σπάνια έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις! Τον έχουν αποκαλέσει «Άρχοντα του Σχοινιού» και «Άνθρωπο-Τσίρκο». Είναι ο εξαιρετικά ταλαντούχος David Dimitri και υπόσχεται να σε εντυπωσιάσει με μια καταπληκτική παράσταση με πρωταγωνιστή τον ίδιο!

Στο show που παρουσιάζει θα εκτελέσει έναν πρωτοποριακό και τολμηρό συνδυασμό από ακροβατικά, μουσικά και χορευτικά νούμερα. Όλα όσα θα δει ο θεατής είναι αληθινά. Πολλά από τα ακροβατικά του είναι αρκετά παράτολμα και κάτι μπορεί να πάει στραβά, ανά πάσα στιγμή. Ο Άνθρωπος-Τσίρκο ζει επικίνδυνα την κάθε στιγμή καθώς ακροβατεί στην κυριολεξία πάνω σε τεντωμένο σχοινί. Ωστόσο, πάντα κατορθώνει να ολοκληρώσει τα επικίνδυνα ακροβατικά του με επιτυχία. Η παράσταση είναι μερικές φορές ποιητική, άλλες φορές ξεκαρδιστική αλλά, πάνω από όλα, απίστευτα συναρπαστική…

Ο Άνθρωπος-Τσίρκο θα εμφανίζεται την περίοδο των γιορτών στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, καθημερινά από τις 23 Δεκεμβρίου έως τις 6 Ιανουαρίου. Μάλιστα, η είσοδος στις παραστάσεις του θα είναι δωρεάν και η είσοδος θα πραγματοποιείται με σειρά προτεραιότητας. Κάθε μέρα θα παρουσιάζεται ένα σόου την ημέρα στις 19:00, ενώ στις 25/12 και στις 2/1 θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις στις 16:00. Περισσότερα θα βρεις με ένα κλικ εδώ.