Οι Banana Boys ξαναχτυπούν, αυτή τη φορά ανήμερα τα Χριστούγεννα αλλά και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Σε περίπτωση που δεν έχεις ξανά πάει σε πάρτι τους, αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία…

Οι Banana Boys είναι ένα team με party makers, που διοργανώνουν με τεράστια επιτυχία τα πιο χορευτικά και πολυσυζητημένα πάρτι που μπορείς να βρεις στην Αθήνα. Πάρτι που έχουν ως στόχο να μας θυμίσουν όσα αγαπάμε από το παρελθόν και που μας έχουν κάνει αυτό που είμαστε σήμερα.

Την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου από τις 23:00 και μετά, μας κλείνουν ραντεβού στο Praxitelous Bar (Πραξιτέλους 33, μετρό Πανεπιστήμιο), με ένα OLDSCHOOL πάρτι με πολλές αναφορές στα 90s και τα 00s. Τραγούδια από τις πιο ποπ δεκαετίες της ζωής μας θα μας ενώσουν σε μια βραδιά όπου όλοι θα χορεύουν και θα διασκεδάζουν με την καρδιά τους, τρώγοντας τις δωρεάν μπανάνες που θα σε κεράσουν τα Banana Boys.

Και αν έχεις κανονίσει κάτι άλλο για το βράδυ των Χριστουγέννων, μην σκας, γιατί το πάρτι θα συνεχιστεί και μια βδομάδα αργότερα, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.  Μόλις μπει το 2017, οι Banana Boys θα σε περιμένουν στο Booze Upstairs (Κολοκοτρώνη 57, μετρό Μοναστηράκι) με DJ set από τον Spyro Panagopoulo και special dance show από τον Konstantino Georgopoulo. Η είσοδος και στα δύο πάρτι θα είναι ελεύθερη!