Φόρα τις παγέτες σου ή ό,τι πιο λαμπερό και 80s έχει στην γκαρνταρόμπα σου, και πάμε να γιορτάσουμε τα φετινά Χριστούγεννα κάτω από φωτεινές ντισκομπάλες, χρώματα, γκλίτερ και πουά διάθεση!

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου η διάσημη ντίσκο Βarbarella διοργανώνει το πιο χαρούμενο πάρτι των γιορτών για να ξεφαντώσουμε με επιτυχίες από την πιο πολύχρωμη μουσική δεκαετία. Τραγούδια που όλοι αγαπάμε και πολλές εκπλήξεις θα σε περιμένουν σε ένα mega event, μετρώντας αντίστροφα για τα Χριστούγεννα!

Αυτό είναι και το τελευταίο ultimate party της Βarbarella για το 2016, με μοναδική διακόσμηση στο κλίμα της εποχής, τεχνητό χιόνι, special χορευτικά show, laser Xmas patterns, απονομή βραβείων σε DJ’s, μουσικούς παραγωγούς, αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο του θεάματος, ηθοποιούς από καλτ κινηματογραφικές ταινίες των 80's, διαγωνισμό χορού και ένα καταπληκτικό vinyl set από τους πιο δυνατούς DJ’s των Αθηναικών discotheque! Ακόμη, θα απολαύσεις ένα συναρπαστικό nonstop video mix πρόγραμμα με τα καλύτερα κομμάτια όλων των εποχών, μια δημιουργία από 4 κορυφαίους DJ's.

 

Info

Βarbarella (Συγγρού 137)

Line Up: Petros Bratakos, Kostas (CEO disco barbarella)

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου από τις 22:00

Είσοδος με ποτό 10€ | Φιάλη 80€ / 6 άτομα