Τι πιο όμορφο από το αυθόρμητο και δυνατό γέλιο; Αν λοιπόν υπάρχουν άνθρωποι που έχουν το χάρισμα να σε κάνουν να γελάς με την ψυχή σου, δεν πρέπει να τους αποχωριστείς αυτές τις γιορτές!

Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκε η δημιουργική ομάδα του Κέντρου Πολιτισμού στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Φάληρο, και έφτιαξε ένα δυνατό πρόγραμμα παραστάσεων με τους καλύτερους stand up comedy ηθοποιούς, για να κάνεις μαζί τους τα πιο αστεία Χριστούγεννα της ζωής σου. Πρόκειται για παραστάσεις αληθινής κωμωδίας που βασίζονται μόνο σε έναν άνθρωπο και στο μικρόφωνό του. Έναν άνθρωπο που αυτοσαρκάζεται, αλλάζει ρόλους, αναλύει την καθημερινότητα, διακωμωδεί την εποχή μας και σατιρίζει τα περίεργα της ζωής. Τίποτα όμως δεν θα λειτουργήσει χωρίς την δική σου συμμετοχή και το γέλιο σου…

Οι κωμικοί που θα συμμετάσχουν στις 8 βραδιάς κωμωδίας είναι:

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου στις 21:30 - Μιχάλης Μαθιουδάκης

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 21:30 - Γιώργος Χατζηπαύλου

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 21:30 - Δημήτρης Δημόπουλος

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 21:30 - Κωμικό Μπουμ

Δεύτερα 2 Ιανουαρίου στις 21:30 - Αριστοτέλης Ρήγας

Τρίτη 3 Ιανουαρίου στις 21:30 - Λάμπρος Φισφής

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στις 21:30 - Κατερίνα Βρανά

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου στις 21:30 - Βύρων Θεοδωρόπουλος

Όλες οι παραστάσεις θα ξεκινάνε στις 21:30 με ελεύθερη είσοδο και την επιμέλεια ενότητας έχει αναλάβει ο Λάμπρος Φισφής. Μπορείς να εξασφαλίσεις νωρίτερα τη συμμετοχή σου στις εκδηλώσεις, είτε συμπληρώνοντας το σχετικό Δελτίο από το Κέντρο Επισκεπτών ή την Υποδοχή του ΚΠΙΣΝ, είτε συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που θα διατεθεί εδώ.