Κάθε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που σέβεται τον εαυτό της, έχει μια μεγάλη και εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη ρόδα για να κάνεις γιορτές στον αέρα…

Έτσι, λίγο πριν τα φετινά Χριστούγεννα, η Αθήνα αποκτά για πρώτη φορά τη δική της Ρόδα, στην Πλατεία Συντάγματος. Μια ρόδα τεραστίων διαστάσεων και τελευταίας τεχνολογίας που θα σε ανεβάσει στον αττικό ουρανό για να απολαύσεις όλες τις γωνιές της πόλης με άλλο μάτι. Η κατασκευή που θα σου θυμίσει λούνα παρκ του εξωτερικού, έχει διάμετρο 40 μέτρα και ανεβάζει τους επιβάτες της έως 50 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της γης. Η ‘’βόλτα’’ στον αέρα θα διαρκεί για τέσσερις γύρους, δηλαδή για περίπου δεκαπέντε λεπτά on air, με θέα την Ακρόπολη, τον Λυκαβηττό, το Καλλιμάρμαρο, τους στολισμένους δρόμους και πολλές άλλες όμορφες γειτονιές που έχουν φορέσει τα γιορτινά τους.

Για να γλιτώσεις τον χρόνο αναμονής που αναμένεται να είναι μεγάλος λόγο της προσέλευσης του κόσμου, μπορείς να κάνεις κράτηση των εισιτηρίων σου εδώ και να απολαύσεις την μοναδική αυτή εμπειρία με την άνεσή σου!