Γεια σας… και … βοήθεια!!! Λοιπόν, θα μπω κατευθείαν στο θέμα και ελπίζω η βοήθειά σας να είναι άμεση… Νομίζω ότι ο καθηγητής μου στη σχολή με γουστάρει… Είμαι σχεδόν σίγουρη και δεν νομίζω να κάνω λάθος. Θα είμαι ειλικρινής και θα σας πω ότι εμένα όλο αυτό μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει πλάκα να τον πειράζω και να του χαμογελάω! Τι λέτε να συνεχίσω το παιχνίδι μαζί του;

...................................................................................................................................................................
Γεια σου Yolo – φίλη! Αρχικά η έκκληση βοήθειας θα πρέπει να σου πω ότι με τρόμαξε λίγο, αλλά διαβάζοντας το γράμμα σου, ευτυχώς καθησυχάστηκα… Καταρχάς δεν χρειάζεσαι βοήθεια… τα καταφέρνεις μόνη σου μια χαρά! Από τη στιγμή που είσαι σίγουρη ότι ο καθηγητής σου σε γουστάρει και εσύ κάνεις παιχνίδι μαζί του και αυτό το παιχνίδι, όπως μου γράφεις σου αρέσει πάρα πολύ, τότε πού είναι το θέμα; Αν αναφέρεσαι στην ερώτηση για το αν θα το συνεχίσεις αυτό μαζί του ή όχι, πίστεψέ με, όποια και αν είναι η δική μου γνώμη, εσύ θα το συνεχίσεις έτσι και αλλιώς; Λέω κάτι λάθος; Δεν νομίζω, αντίθετα είμαι σίγουρη ότι είναι σαν να βρίσκομαι μέσα στο μυαλό σου. Έχεις ήδη πάρει την απόφασή σου, αγαπημένη μου και να σου πω και κάτι; Και πολύ καλά κάνεις, αυτό που θα προσπαθήσω, όμως, να σου υπενθυμίσω, είναι τη θέση του. Είναι πολύ πιθανόν, αν το «παιχνίδι» σου φτάσει στα άκρα, εκείνος να υποστεί κάποιες συνέπειες και να βρεθεί σε άσχημη και δύσκολη θέση… Είμαι βέβαιη ότι κάτι τέτοιο δεν θα το ήθελες και για αυτό θα ήταν πολύ σωστό από μέρους σου τα πειράγματα και τα χαμόγελα να ήταν με μέτρο και διακριτικά… Και κάτι για το τέλος, μην το πεις σε όσους μιλάνε ελληνικά και έχουν τα αγγλικά για πρώτη, γιατί θα έχεις κάνει ένα μεγάλο λάθος και πιθανώς με τον καθηγητή σου να τα κάνετε … σαλάτα… Be careful, λοιπόν!!!

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!