Εχει ήδη τέσσερα προσωπικά άλμπουμ, άριστες κριτικές στις ‘’αποσκευές’’ του και αμέτρητες live εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό στο ενεργητικό του. Ακόμη, έχει συμμετάσχει σε πολλές μουσικές συλλογές του εξωτερικού, έχει αναλάβει τις μουσικές επενδύσεις σε τηλεοπτικά σποτ και διαφημίσεις, έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με αξιόλογους Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και έχει μεγάλη παρουσία σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές playlists!

Αυτός είναι ο αξιαγάπητος Μοnsieur Minimal, και σίγουρα αν τον ακούσεις έστω και μια φορά, θα κολλήσεις με τον φρέσκο, κεφάτο και νεανικό ήχο του! Η indie/pop aesthete ελληνική σκηνή είναι στα καλύτερά της όπως φαίνεται, και αναδεικνύεται εξαιρετικά μέσα από τα live session που διοργανώνει το νεοσύστατο Κέντρο Πολιτισμού – Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στο Φάληρο, το οποίο από τη νέα χρονιά θα φιλοξενεί την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας και την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Ο Monsieur Minimal (κιθάρα και φωνή) θα εμφανιστεί στα Πανοραμικά Σκαλιά του Ιδρύματος το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 21:00 και θα τραγουδήσει με πανοραμική θέα παρέα με τον Βελισσάριο Πρασά στο μπάσο, τον Θοδωρή Γεωργακόπουλο στα τύμπανα, τον Ηλία Δοξάκη στα πλήκτρα και τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στην τρομπέτα.