Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου οι αγαπημένοι μας ΜΠΛΕ γίνονται 20 χρονών και το γιορτάζουν με ένα ανεπανάληπτο και επετειακό γενέθλιο live στο Piraeus 117 Academy.

Το συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη που μετράει πολλές επιτυχίες στα τόσα χρόνια παρουσίας του, ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 1996 μια glam rock πορεία στο ελληνικό μουσικό στερέωμα, κάνοντας ντεμπούτο με το άλμπουμ Ενοχές απ’ όπου προέκυψε και η πρώτη τους μεγάλη επιτυχία, το κομμάτι Νιώθω Ενοχές. Τραγουδίστρια του γκρουπ ήταν η Θεοδοσία Τσάτσου που το αμέσως επόμενο διάστημα ξεκίνησε σόλο καριέρα. Σειρά είχε η εκρηκτική Τζώρτζια που με την ξεχωριστή φωνή της και την μοναδική ενέργεια που έχει επί σκηνής, έβγαλε ασπροπρόσωπους τους Μπλε από τότε μέχρι και σήμερα. Τα live τους αμέτρητα όπως και οι επιτυχίες τους με κομμάτια όπως τα Πιάνω Φωτιά, Δεν Θέλω, Τον ίδιο τον Θεό, Φοβάμαι, Κοίταξέ με δυο Φορές, Μια Φορά και έναν Καιρό, Κόκκινο Φιλί και πολλά άλλα!

Τους ΜΠΛΕ αποτελούν σήμερα ο Γιώργος Παπαποστόλου στη μουσική, ο Γιώργος Παρώδης στους στίχους, η Τζώρτζια Κεφαλά στα φωνητικά και η Νατάσα Αλεξίου στο βιολί. Σε αυτή την γιορτινή συναυλία θα συναντούν την Θεοδοσία Τσάτσου για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, στη σκηνή του Piraeus 117 Academy, όπου η ιστορία θα ζωντανέψει μπροστά στα μάτια μας. Μαζί τους οι μουσικοί Πάνος Παπάζογλου στην κιθάρα, Χρήστος Κουτσούρης στα τύμπανα, Διαμαντής Καραγιαννακίδης στα πλήκτρα και Χρήστος Κλάρος στο Μπάσο.

*Τα εισιτήρια oρθίων κοστίζουν 10€ και τα εισιτήρια καθημένων στον εξώστη κοστίζουν 14€. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 και η συναυλία θα αρχίσει στις 21:30.