Τι πιο Χριστουγεννιάτικο στην Αθήνα από το διάσημο μπαρ που έχει Χριστούγεννα όλο τον χρόνο; Ο λόγος για το αγαπημένο στέκι στο Μοναστηράκι, το Noel (Κολοκοτρώνη 59), που φόρεσε τα γιορτινά του και μας περιμένει την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 19:00 σε ένα ξεχωριστό event!

Πιο συγκεκριμένα, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Children Change Colombia, μας προσκαλεί σε μια κολομβιάνικη γιορτή γεμάτη χορό, μουσική και παραδοσιακά εδέσματα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και των νέων στην Κολομβία. Εκεί, πέρα από την υποστήριξή σου στο έργο της οργάνωσης και την φιλανθρωπική διάσταση της εκδήλωσης, θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις μοναδικές γεύσεις από την άλλη μεριά του Ατλαντικού και να διασκεδάσεις σε γιορτινό κλίμα χορεύοντας σε latin ρυθμούς με τις μουσικές που θα επιλέξει ο DJ Σταύρο Παπαδημητρίου. Ακόμη, η Siomara και η Jhomel θα παρουσιάσουν ένα εντυπωσιακό χορευτικό show, ενώ ο καφές που θα σερβίρεται θα είναι από την Κολομβία και την Taf coffee.

Η προτεινόμενη δωρεά για την εκδήλωση είναι στα €10 και περιλαμβάνει empanada, buñuelo και καφέ, ενώ το 100% των εσόδων από τις δωρεές θα διατεθούν στη ΜΚΟ Children Change Colombia.