Η Quinta είναι ένας χώρος καθαρός και ζεστός. Μινιμαλιστικές λεπτομέρειες και μπαρόκ στοιχεία, δένουν αρμονικά σε έναν ευδιάθετο χώρο που σε κάνει να θες να ξαναπάς.
Από το πρωί προσφέρει ζεστό αρωματικό καφέ και γευστικές λιχουδιές, μέχρι το βράδυ που χαμηλώνουν τα φώτα και σε μαγεύει με σπιτικά κοκτέιλς που μυρίζουν Χριστούγεννα, η Quinta  είναι ένας χώρος που θα αγαπήσεις με την πρώτη ματιά.

Από τις 21 μέχρι και τις 24 Δεκεμβρίου, από τις 12:00 το πρωί μέχρι και τις 22:00 το βράδυ, φιλοξενεί καλλιτέχνες  χειροποίητων, με σκοπό να βοηθήσουμε όλοι μαζί σε μιά δωρεά για την Ανεξάρτητη Ιατρική Ανθρωπιστική Δράση: Γιατροοι Χωρίς Σύνορα.

Κάντε μια βόλτα για καφέ, ποτό ή και δείπνο, ρίξτε μια ματιά στις χειροποίητες δημιουργίες και ίσως βρείτε τα δωράκια των Χριστουγέννων για τους φίλους ή τον εαυτό σας, βοηθώντας φυσικά σε αυτόν τον φιλανθρωπικό έρανο..!

Μέσα σ’αυτήν την ποικιλία καλλιτεχνών θα βρείτε διάφορα προϊόντα. Κοσμήματα, μικροαντικείμενα, κρέμες, αξεσουάρ, μέλι και διάφορα άλλα... Αξίζει.

Quinta

Σαρρή 50, Ψυρρή.
Τηλ: 697 286 4107

https://www.facebook.com/Quintabarathens/

Links

Event Bazaar facebook

https://www.facebook.com/events/155016084979709/

Γιατροί Χωρίς Σύνορα

https://www.facebook.com/msf.greece/

Φωτογραφίες