Είναι η μπάντα που θα σε διασκεδάσει πραγματικά. Το συγκρότημα που θα ήθελες να παίξει ζωντανά στο δικό σου πάρτι. Οι φίλοι μουσικοί που θέλεις να έχεις. Είναι οι Dub Pistols και έρχονται από τη Μεγάλη Βρετανία με ξέφρενη διάθεση για να μας παρασύρουν σε μια βραδιά με πολλή δράση και ξεχωριστή μουσική!

Οι Dub Pistols παίζουν μουσική στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα και ξεχωρίζουν λόγο της τρέλας τους και της μοναδικής ενέργειας που έχουν πάνω στη σκηνή. Συνδυάζουν με έντεχνο τρόπο dub ήχους, με big beat, ska αλλά και punk ύφος, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για όσους θέλουν να ιδρώσουν από τον πολύ χορό. Έχουν στο ενεργητικό τους 6 άλμπουμ από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 έως και σήμερα, αλλά και πολλές συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες για remix όπως και μουσική για ταινίες ή video games.

Το γκρουπ λοιπόν που εγγυάται για την πραγματική διασκέδασή σου, επιστρέφει στο Fuzz (Πατριάρχου Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος) την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου με πολύ fun διάθεση. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00 και τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν 17€ το ένα και 30€ τα δύο. Στα ταμεία την βραδιά της συναυλίας, η τιμή θα είναι 19€.