Νιώθεις ότι έχεις κολλήσει σε μια δουλειά που δε σ' ευχαριστεί; Η' δεν ξέρεις καν με τι θέλεις να ασχοληθείς επαγγελματικά; Η' θα ήθελες να μάθεις ποια είναι αυτή η καριέρα που ταιριάζει ιδανικά στο ζώδιο σου; Ε τι περιμένεις, διάβασε τα παρακάτω:

Κριός: Ανήκεις σ' ένα ζώδιο δημιουργικό που έχει διαρκώς νέες ιδέες. Το πιο σημαντικό όμως είναι που δε φοβάσαι να κάνεις οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να υλοποιήσεις αυτές τις ιδέες. Ποια επαγγέλματα φτιάχτηκαν για σένα; επενδυτές, personal trainers, καθηγητές πανεπιστημίου.

Ταύρος: Ηρεμία και χαλάρωση είναι δυο στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν και επηρεάζουν - ευτυχώς - και τους γύρω σου. Τι θα μπορούσες να γίνεις; Υπεύθυνη σε εστιατόριο ή σε εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, οποιοδήποτε επάγγελμα που χρειάζεται άμεσα αυτή την εσωτερική ηρεμία που σε χαρακτηρίζει.

Αποτέλεσμα εικόνας για working gif

Δίδυμος: Είσαι ειδική στην επικοινωνία και τις δημόσιες σχέσεις - έχεις αυτό το μαγικό χάρισμα να φέρνεις τον κόσμο πιο κοντά. Μπορείς να γίνεις δημοσιογράφος, επικοινωνιολόγος, μεταφράστρια ή οτιδήποτε έχει να κάνει με άμεσες σχέσεις με πολλά και διαφορετικά άτομα. Μην πας και μου κλειστείς σ' ένα γραφείο ας πούμε.

Καρκίνος: Βλέπεις τα πράγματα εντελώς διαφορετικά σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια κι αυτό δεν είναι απαραίτητα ένα μειονέκτημα σου.Η καριέρα που θα ακολουθήσεις θα πρέπει να "χρησιμοποιεί" τη δημιουργικότητά σου. Μήπως, λοιπόν, να ασχοληθείς με τη συγγραφή ενός διηγήματος ή τη σκηνοθεσία;

Λέων: Για σένα ειπώθηκε το "εργασία και χαρά" - δεν μπορείς να δουλεύεις χωρίς να διασκεδάζεις, απλά δε γίνεται. Έχεις μεγάλο πάθος με τη δουλειά σου (όποια κι αν είναι αυτή) και δίνεσαι ολοκληρωτικά. Σου προτείνουμε να ασχοληθείς με οτιδήποτε έχει να κάνει με παιδιά ή με δημόσιες σχέσεις. Σου ταιριάζει γάντι!

Σχετική εικόνα

Παρθένος: Κλασικά δίνεις μεγάλη βάση στη λεπτομέρεια κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για να πετύχεις στη δουλειά σου. Απλά μη δίνεις τόσο μεγάλη βάση σε πράγματα που τελικά μπορεί να μην έχουν τόση σημασία. Η καριέρα που μπορείς να ακολουθήσεις είναι αυτή της επιστήμης (πχ χημικός) ή της παραγωγής αρωμάτων ή της φωτογραφίας - τι κοινό έχουν αυτά τα επαγγέλματα; Προσοχή στη λεπτομέρεια!

Ζυγός: Το ατού σου είναι ότι είσαι καλή στη δουλειά σου και έχεις άριστη σχέση με τους συναδέλφους σου. Κύριος στόχος σου είναι να είσαι καθημερινά αποδοτική στη δουλειά σου και έχεις τη δύναμη να δουλεύεις non stop για να το πετύχεις αυτό. Ποιο επάγγελμα θα σου ταίριαζε; Δικηγόρος, κριτικός κινηματογράφου, υπάλληλος μουσείου ή σχεδιάστρια.

Σκορπιός: Δε φοβάσαι τις δυσκολίες και τα απρόοπτα της δουλειάς, ενώ σου αρέσει να εξερευνάς μέρη και προσωπικότητες. Νομίζω πως επαγγέλματα όπως αυτά του αρχαιολόγου, ξεναγού, ψυχολόγου και των ερευνητών είναι λες και φτιάχτηκαν για σένα.

Τοξότης: Μπορεί να μην είσαι της οργάνωσης, αλλά είσαι σίγουρα των πράξεων. Έχεις ανάγκη από περιπέτεια και ποικιλία για να σου κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο σε μια δουλειά. Δώσε βάση σε επαγγέλματα που θέλουν συνεχή βελτίωση όπως αυτά των πιλότων, των δασκάλων και των ξεναγών.

Σχετική εικόνα

Αιγόκερως: Προκειμένου να πετύχεις αυτά που θέλεις, δεν καταλαβαίνεις από πίεση, ίντριγκα και δυσκολίες. Δεν έχει σημασία το επάγγελμα που θα επιλέξεις, αρκεί να έχεις ηγετική θέση σ' αυτό. 

Υδροχόος: Θέλεις να σπας τους κανόνες και έχεις πολλές φιλοδοξίες. Για την ακρίβεια, βρίσκεις έμπνευση σε πρόσωπα, καταστάσεις και μέρη που κανείς δεν το περίμενε. Θα σου ταίριαζε κάτι εκκεντρικό, οι καριέρες που ταιριάζουν σε σένα είναι αυτές του: αστροναύτη, ιδρυτή κάποιου οργανισμού, εφευρέτη, ακόμη και του προπονητή καταδύσεων.

Ιχθείς: Δεν κρίνεις τους άλλους και δε σ' ενδιαφέρει αν θα κριθείς κιόλας. Θες να είσαι ο εαυτός σου και το ίδιο περιμένεις κι από τους άλλους. Αυτά είναι τα επαγγέλματα που σου υπόσχονται τεράστια καριέρα: μουσικός, ποιητής, φωτογράφος, ψυχολόγος.

xx