Ηρθαν τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά και αυτή είναι η καλύτερη αφορμή για διασκέδαση και αληθινή μουσική!

Το ραντεβού δίνεται παραμονές των γιορτών, την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στο πιο «πιπεράτο» Χριστουγεννιάτικο Πάρτι που πραγματοποιείται για 5η συνεχόμενη χρονιά στο Gazarte. Το Live Stage του Gazarte θα υποδεχτεί την μπάντα που δημιουργείται κάθε χρόνο, ειδικά για τις ανάγκες του Pepper Christmas Party. Πρόκειται για το ετήσιο event του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper στο οποίο συμμετάσχουν οι αγαπημένοι καλλιτέχνες της συχνότητες για την χρονιά που φεύγει.

Μότο του φετινού πάρτι είναι το… «καιρός για 2» και για να το υποστηρίξουν θα ανεβαίνουν στη σκηνή σε ανάμεικτα και απρόβλεπτα ντουέτα οι: Κωστής Μαραβέγιας, Katerine Duska, Δημήτρης Σαμόλης, Μαρίζα Ρίζου, Idra Kayne,  Σούλη Ανατολή, Πάνος Μουζουράκης, Leon of Athens, Μαριέττα Φαφούτη, Γιώργος Παπαγεωργίου, Angelika Dusk, Στάθης Δράκος, Γιώργος Γουδής και Μαρίνα Σάττι! Όλοι οι καλλιτέχνες θα συνεργαστούν μεταξύ τους επί σκηνής σε περισσότερες από 3 ώρες μουσικής. Μάλιστα, αν δεν καταφέρεις να είσαι εκεί μπορείς να ακούσεις το live από το ραδιόφωνο ή τον υπολογιστή σου, καθώς θα μεταδοθεί ζωντανά στον αέρα του Pepper 96.6 από τις 22:00 έως τη 01:00.

Ακόμη, στο χώρο του Σινεμά του Gazarte, θα σε περιμένουν για πολύ γέλιο οι ταλαντούχοι Stand Up Comedians Βύρωνας Θεοδωρόπουλος και Μιχάλης Μαθιουδάκης, ενώ αν είσαι από τις τολμηρές, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις τη σκηνή δική σου μιας και θα ακολουθήσει διαγωνισμός Lip Sync. Φυσικά, θα μετά το τέλος του live και των happenings, θα ακολουθήσει Dj Party με τους παραγωγούς του σταθμού.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στις 21:00

Gazarte (Βουτάδων 32-34, Γκάζι)

Είσοδος 10€