Σίγουρα θα έχεις απολαύσει κάπου τους μοναδικούς Imam Baildi! Το αγαπημένο συγκρότημα έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να γίνει talk of the town με τις sold out εμφανίσεις του, τα ξέφρενα μουσικά του πάρτι και τις μοναδικές συναυλίες του σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Ρένα Μόρφη, τραγουδίστρια των Imam Baildi, παρουσιάζει για πρώτη φορά μια σόλο προσωπική μουσική παράσταση, που υπόσχεται να μας ταξιδέψει μπρος και πίσω στον χρόνο, ανακατεύοντας διάφορα μουσικά είδη με ιδιαίτερο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια εμπνεύστηκε μια μουσική περσόνα και την ονόμασε Σούλη Ανατολή, την οποία και θα ενσαρκώσει ζωντανά στο ΤΙΚΙ μπαρ για δύο μοναδικά βράδια. Η… Σούλη, πέρα από τις επιτυχίες του Φοίβου Δεληβοριά και του Δημήτρη Μπαλογιάννη που υπογράφουν το νέο της δίσκο, θα ερμηνεύσει ασυνήθιστες διασκευές που θα συζητηθούν. Η ίδια, ανακατεύει αγαπημένα νέα και παλιότερα τραγούδια, μέσα σε 60s και 70s επιτυχίες που άφησαν ιστορία. Χωρίς ταμπέλες και ταμπού, μας υπόσχεται αυθεντική διασκέδαση!

Μαζί της ο Κουβανός Carlos Menéndez και ο Άγγελος Πολυχρόνου, ενώνουν μαγικά Ανατολή και Δύση με cumbia και καρσιλαμά ή bachata και τσιφτετέλι. Ακόμη, ο Λάμπης Κουντουρόγιαννης στην ηλεκτρική κιθάρα και Ορέστης Μπενέκας στη φαρφίσα μπαίνουν στην χρονομηχανή και μας φέρνουν απογειωτικές μελωδίες που δύσκολα ξεχνιούνται. Επί σκηνής στην κλασική κιθάρα και ο συνθέτης Δημήτρης Μπαλογιάννης.

Τετάρτη 14/7 στις 21:30 στο ΤΙΚΙ bar (Φαλήρου 15, μετρό Ακρόπολη).