Αυτό θα είναι το πιο απρόβλεπτο Σαββατόβραδο που θα μπορούσες να ζήσεις! Κι αυτό γιατί δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις τι θα ακούσεις, ποιους θα συναντήσεις, τι θα χορέψεις και τι θα δουν τα μάτια σου…

Το EPIC Party είναι εδώ, ενωμένο-δυνατό όπως λένε οι διοργανωτές του, και επιστρέφει με πολύ όρεξη για χειμωνιάτικο ξεφάντωμα μέχρι το πρωί! Αυτό το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 23:00, οι πόρτες του Votanikos Plus θα ανοίξουν για να υποδεχτούν όσους έχουν πραγματικά όρεξη για δημιουργήσουν μια επική βραδιά. Χορός, φλερτ, και άπειρη τρέλα θα είναι η συνταγή για την επιτυχία, στοιχεία που φιλοδοξούν να δημιουργήσουν οι πάντα απρόβλεπτοι Djs. Από τα ηχεία θα ακούσεις επική 80s / 90s / 00s / DISCO / RAVE / TRASH μουσική, ενώ το καλτ σκηνικό θα συμπληρώσει με μια μοναδική live εμφάνιση το είδωλο των 90s, ο Κώστας Μπίγαλης.

Τα EPIC Party έχουν γίνει πλέον θεσμός και σε κάθε διοργάνωση το κέφι, το χιούμορ και η θετική διάθεση απογειώνονται! Κάνε attend στο event για περισσότερες πληροφορίες και κάλεσε τις φίλες σου, με ένα κλικ εδώ.

Votanikos Plus (Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση, είσοδος από Κασσάνδρας 23)

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 23:00

Είσοδος 5€