Η πιο χαρούμενη, ζωηρή, κεφάτη και απόλυτα μουσική παράσταση της σεζόν είναι γεγονός! Ο Κωστής Μαραβέγιας με την εξαιρετική μπάντα του, μας ανεβάζουν στο… «Κατάστρωμα».

Αυτός είναι ο τίτλος της τελευταίας δισκογραφικής δουλειάς του μουσικού και τραγουδιστή, που κυκλοφόρησε το καλοκαίρι. Αυτός θα είναι και ο τίτλος των συναυλιακών live που θα παρουσιάσει για 10 βράδια στο Passport Κεραμεικός – Upstairs (Κεραμεικού 58, Αθήνα) από την Παρασκευή 16/12. Ο χώρος θα μεταμορφωθεί σε κατάστρωμα πλοίου και τα τραγούδια θα μας μεταφέρουν σε ξέγνοιστες στιγμές και σε καλοκαιρινούς έρωτες.

Ο Μαραβέγιας επιστρέφει μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας από μουσικές σκηνές, καθώς όλα αυτά τα χρόνια έκανε συναυλίες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, μετρώντας φανατικούς θεατές και πολλά sold out. Φέτος θα παρουσιάσει ένα χαρούμενο μουσικό πρόγραμμα στο κλίμα των εορτών, με τραγούδια δικά του από το νέο του δίσκο αλλά και παλιότερα, και τραγούδια άλλων δημιουργών που έχει αγαπήσει να ακούει σε ταξίδια καταμεσής πελάγους. Φυσικά, δεν θα λείψουν οι αφηγήσεις του, το παιχνίδι με το κοινό, η διαδραστική διάθεση και ο χορός!

*Τα εισιτήρια κοστίζουν 13€ (με μπύρα ή κρασί στο μπαρ) και 20€ ευρώ (με ποτό, μπύρα ή κρασί σε τραπέζι).

*Ο Κωστής Μαραβέγιας θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 22:30 μέχρι και τις 7/1.