Γεια σας! Θέλω πρώτα από όλα να σας ξεκαθαρίσω ότι είμαι ανεξάρτητη και ανήλικη. Λοιπόν, εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον μου αρέσει πολύ ο καθηγητής μου, ο οποίος είναι 26 ετών. Του έχω πει ακριβώς πως και τι νιώθω για εκείνον, όμως, όλα μου δείχνουν ότι διστάζει να μου πει κάτι, προφανώς, γιατί νιώθει άβολα λόγω ηλικίας και έτσι δεν μπορώ να καταλάβω, αν ενδιαφέρεται και εκείνος για μένα. (Αν και πιστεύω ότι σίγουρα τον ενδιαφέρω). Πάντως, η σχέση μας είναι αρκετά καλή και φιλική. Κάποια φορά που μιλούσαμε μέσω μηνυμάτων και του πρότεινα, αν θέλει να του μάθω μια ξένη γλώσσα, εκείνος μου είπε: «μμμ!! Γιατί όχι;». Όταν εγώ λοιπόν ενθουσιασμένη του απάντησα: «όποτε θες», εκείνος μου είπε: «Ναι, αλλά μετά την Τρίτη Λυκείου! Πιο πριν, αποκλείεται!». Τι πιστεύετε εσείς; Άραγε η απάντησή του έκρυβε κάποιο υπονοούμενο;

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Γεια σου ανήλικη μεν και ανεξάρτητη δε! Αγαπητή yolo – φίλη έπεσες και εσύ στην παγίδα του «ερωτεύτηκα τον καθηγητή μου» ε; Λοιπόν, κοίταξε η διαφορά σας δεν δείχνει από εκείνη που την εντάσσεις στο χάσμα γενεών, όμως, το θέμα είναι ότι εσύ είσαι μαθήτρια του  και εκείνος είναι ο καθηγητής σου… Trouble!!! Πάντως, αν θες τη γνώμη μου (που τη θες) θα σου έλεγα ότι και εγώ περίπου στο ίδιο συμπέρασμα με εσένα καταλήγω. Πράγματι, δεν του είσαι αδιάφορη, αλλά προς το παρόν είσαι περίπτωση που απαγορεύεται να προσεγγίσει περισσότερο. Έχει μια θέση και οφείλει να την διαφυλάξει και σε αυτό θα πρέπει να έχεις κατανόηση και να αποφεύγεις να τον φέρνεις σε δύσκολη θέση. Φρόντισε να είσαι μαζί του πάντα καλή και φιλική και προπάντων, ώριμη! Θα σου πρότεινα την επικοινωνία μέσω των μηνυμάτων να την κρατήσεις (όλο και κάποιο λαυράκι θα βγάζεις) και φυσικά, όταν με το καλό πάρεις απολυτήριο και ενηλικιωθείς, πού ξέρεις; Πολλά μπορούν να συμβούν. Πάντως, το υπονοούμενο ήταν 100% για κάτι που σκέφτεται για μετά το σχολείο και που αναμφισβήτητα σου δίνει και μια ελπίδα, αν και εφόσον αποφασίσεις να περιμένεις ή μάλλον να τον περιμένεις. Τώρα, όσον αφορά για την γλωσσομάθειά σου, νομίζω ότι θα είναι πολύ τυχερός να ακούει το «σ’ αγαπώ» σε τόσες γλώσσες! Να είσαι καλά!!!

 

Η στήλη YOLO ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ είναι εδώ για σένα! Μοιράσου μαζί μας τις απορίες σου, τις αγωνίες σου και μη διστάσεις να μας πεις την ιστορία σου! Είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε και να βρούμε μαζί τη λύση… Τι φίλες είμαστε!

Στείλε τώρα το μήνυμά σου κάνοντας κλικ στο "Πες τα μας όλα, είμαστε εδώ για να σε ακούσουμε" (ακριβώς από κάτω) και θα ανακαλύψεις ότι κανένα πρόβλημα δεν μένει άλυτο, άσε που γλιτώνεις και το βάρος του, γιατί το μοιράζεσαι μαζί μας!!! Και πού ξέρεις, ίσως σου δώσουμε καμια καλή ιδέα... Δεν υποσχόμαστε τίποτα αλλά να ξέρεις, θα βάλουμε τα δυνατά μας!