Η ΜΟΝΙΚΑ έχει καταφέρει να γίνεται talk of the town με τις εμφανίσεις της και τα τραγούδια της όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου! Εξάλλου, το Secret in the Dark – η δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε πέρυρι – κυκλοφορεί και στο εξωτερικό.

Η τραγουδίστρια έχει εγκατασταθεί εδώ και μερικά χρόνια στο Λος Άντζελες όπου ετοίμασε και τον δίσκο της, κάνοντας συνεργασίες και παραγωγές με σημαντικούς εκπροσώπους της σύγχρονης indie/pop εναλλακτικής μουσικής σκηνής.

Μια από αυτές τις συναντήσεις της, της βγήκε σε καλό… καθώς ο διάσημος Γάλλος superstar Dj και παραγωγός Yuksek, δημιουργός πολλών επιτυχημένων hit και remix, της ζήτησε να συνεργαστούν! Στο νέο του άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017 και θα έχει τίτλο Nous Horizon, πρότεινε στην ΜΟΝΙΚΑ να ηχογραφήσουν από κοινού δύο καινούρια κομμάτια - τo Μake It Easy που έχει κερδίσει ήδη airplay στο ελληνικό ραδιόφωνο και το Break My Heart που αναμένεται να κυκλοφορήσει σαν single μέσα στο επόμενο δίμηνο.

Το υλικό του album παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου ζωντανά στο Transmusicales Festival της Rennes, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ σύγχρονης μουσικής που δημιουργεί τάσεις, όπου η ΜΟΝΙΚΑ βρέθηκε στην κεντρική σκηνή του Hall 8 ως μέλος της ζωντανής μπάντας του Yuksek. Άκου παρακάτω το Μake It Easy για να πάρεις μια ιδέα...