Οσο πλησιάζουμε στις γιορτές, τόσο περισσότερες χριστουγεννιάτικες δράσεις θα ανακαλύπτεις καθημερινά γύρω σου. Μια από αυτές είναι άκρως πρωτότυπη και σίγουρα θα την έχεις δει κάπου στο εξωτερικό. Πρόκειται για τον αγώνα δρόμου των… Άι-Βασίληδων!

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το κέντρο της Αθήνας θα γίνει κατακόκκινο για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, καθώς Αϊ – Βασίληδες θα τρέξουν μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων, με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομήλιου), στο Σύνταγμα. Πρόκειται για ένα χαριτωμένο event που πραγματοποιείται σε πολλές χώρες του κόσμου τα τελευταία χρόνια, και έχει φυσικά φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Την αγαπημένη κόκκινη στολή θα φορέσουν άνθρωποι όλων των ηλικιών, άντρες και γυναίκες, που θα συμμετάσχουν στον 3ο εορταστικό αγώνα Athens Santa Run με το συμβολικό ποσό των 10€. Τα έσοδα θα διατεθούν στο Σωματείο Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος και στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων. Κάπως έτσι, χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό, οι Αϊ Βασίληδες – δρομείς και οι θεατές θα γίνουν μέρος μιας μεγάλης γιορτής, όπου όλοι μαζί θα διασκεδάσουν, ενώ ταυτόχρονα θα προσφέρουν και το Χριστουγεννιάτικο δώρο τους σε εκείνους που το έχουν περισσότερο ανάγκη! Για περισσότερες πληροφορίες: 2106196791, 2109690096, 2103259400