Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου έρχεται το απόλυτο χριστουγεννιάτικο event.

Ο En Lefko είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ραδιοφωνικούς σταθμούς των… ‘’ψαγμένων’’ ακροατών, και τα δημοφιλή πάρτι που διοργανώνει με τους μοναδικούς παραγωγούς του γίνονται πάντα talk of the town. Αυτή τη φορά, η dream team του σταθμού ενώνεται με αφορμή την ομορφότερη γιορτή του χρόνου.

Τα En Lefko Christmas Party μας συντονίζουν κάθε χρόνο στο πνεύμα του fun, της διασκέδασης, της ξεγνοιασιάς και των εορτών, με ξεχωριστές μουσικές επιλογές που αποτελούν την καλύτερη αφορμή για να συναντηθούμε όλοι μαζί στο κέντρο της πόλης και να ανταλλάξουμε… ευχές!

Αυτή τη χρονιά το ραντεβού κλείνεται για το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στο Ρομάντσο, όπου και θα στηθούν τρία διαφορετικά stages με διαφορετικές μουσικές επιλογές το καθένα, δημιουργώντας το πιο ξέφρενο και πολύπλευρο μουσικό πάρτι που έχεις πάει ποτέ! Στα deck θα βρεθούν όλοι οι παραγωγοί του En Lefko 87.7 με μερικούς από τους καλύτερους DJs της Αθήνας. Πιο συγκεκριμένα, θα παίξουν οι: Νίκος Δρογώσης, Kafka, Laternative (Σταύρος Διοσκουρίδης & Παναγιώτης Μένεγος), Γιώργος Μπακαλάκος (ΝΤΕΙΒΙΝΤ), Εύα Μπουντούρη, Μανώλης Οικονόμου, Σπύρος Παγιατάκης, Σάκης Τσιτομενέας, Inspiro, Δημήτρης Κεσσές (sek), Harry Varzabetian, Kormoranos, Κωνσταντίνος Δαγκριτζίκος (six d.o.g.s.), Κωνσταντίνος Καλφακάκος, miguel, Ηλίας Φραγκούλης.

*Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00 και τα εισιτήρια κοστίζουν 8€ (με ποτό) στην προπώληση και 10€ (με ποτό) στο ταμείο.