Οι White Lies κατάγονται από την Μεγάλη Βρετανία και τα τραγούδια τους ξεχωρίζουν ανά τον κόσμο κατακτώντας τις πρώτες θέσεις των charts τόσο στην Αγγλία όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Με το ντεμπούτο τους To Lose My Life καθιερώθηκαν ως μια από τις σημαντικότερες σύγχρονες μπάντες, ενώ τα δύο albums που ακολούθησαν συνέχισαν την μεγάλη επιτυχία.

Με την ικανότητά τους να συνδυάζουν το post-punk με τις σκοτεινές μελωδίες με έναν τρόπο που να ανεβάζει το κοινό, κέρδισαν αμέσως τις καρδιές του ελληνικού ραδιοφώνου. Πρώτη φορά τους είδαμε στο EJEKT Festival του 2014, όπου και διαπιστώθηκε ότι έχουν πολλούς φανατικούς ακροατές στην Ελλάδα αλλά και ότι μπορούν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να ξεσηκώσουν τους πάντες. Τώρα, έρχονται ξανά στην Ελλάδα για να μας το επικυρώσουν!

Οι White Lies θα επισκεφθούν την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της περιοδείας προώθησης του νέου δίσκου τους που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο, παρουσιάζοντας βέβαια και όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες. Το Σάββατο 3/12 θα εμφανιστούν στο Gagarin με open act τους Le Page και την Κυριακή 4/12 κλείνουν ραντεβού στην Θεσσαλονίκη στο Principal, με open act τους Brightside. Οι πόρτες και στις δύο συναυλίες θα ανοίξουν στις 19:30 ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν 28€ και η προπώληση γίνεται μέσω του Viva.gr!