Το να είσαι ελεύθερη στις γιορτές είναι σκέτη ευλογία - απλά τυχαίνει να μην το έχεις καταλάβει ακόμη. Το θέμα είναι ότι μας έχουν κάνει μια περιποιημένη πλύση εγκεφάλου και κατά συνέπεια πιστεύουμε ότι το ιδανικό είναι να περάσεις τις γιορτές με τον έρωτα της ζωής σου. Αμ δε. Προτείνω να σκεφτείς τα θετικά στοιχεία (τα 5 που ακολουθούν, πιο συγκεκριμένα) κι έπειτα να μου πεις πόσο καλύτερα νιώθεις, κι ας έχεις τη θεία σου να σε ρωτάει όλο το βράδυ τι απέγινε εκείνο το παιδί που βγαίνατε και γιατί δεν τον έφερες μαζί. Αμαν ρε θεία πια

Yosub Kim, Content Strategy Director animated GIF

1. Έχεις άπειρο χρόνο για την οικογένεια σου. Φέτος,ε θα φας και θα φύγεις σαν κυνηγημένη για να τρέξεις να τον δεις. Θα απολαύσεις το τραπέζι με την οικογένεια σου (δε θα χάσεις το επιδόρπιο, γιεεεειιι) και θα βγεις μετά με τα ξαδέρφια ή τις κολλητές σου.

30 rock animated GIF

2. Χωρίς να κουτσομπολεύει κανένας συγγενής το αγόρι σου. Θυμάσαι τότε που τον είχες φέρει μαζί και τον κοιτούσαν όλοι καλά καλά; Στοίχημα ότι μετά σχολίασαν από τα μαλλιά του μέχρι τα κορδόνια του - από ενδιαφέρον για σένα πάντα, αλλά δεν έχει να λέει.

drama animated GIF

3. Δε θα πιεστείς να κάνεις πράγματα που δε θέλεις ή που σε αγχώνουν. Σαν να λέμε, να πάρεις δώρο στη μαμά του ή να πας για φαγητό στο σπίτι του με ένα σωρό κόσμο που σε περνάει από το μικροσκόπιο ή να βρεις μια καλή δικαιολογία για τους δικούς του που ΠΑΛΙ θα σε ρωτήσουν πότε με το καλό τελειώνεις τη σχολή. Ουφ, αγχώθηκα και μόνο που το έγραψα.

Grandfathered animated GIF

4. Μπορείς να κάνεις τα σχέδια σου για τη νέα χρονιά χωρίς να εξαρτάσαι από κάποιον. Τι θα πει είσαι ανεξάρτητη; Όταν είσαι σε σχέση, θες δε θες, τα περισσότερα σου όνειρα περιλαμβάνουν κι αυτόν (μεγάλη κουβέντα αυτή, να την κάνουμε κάποια φορά).

Unbreakable Kimmy Schmidt animated GIF

5. Θα μπορείς να φλερτάρεις άνετα στα γιορτινά πάρτι. Τι εννοείς φλέρταρες κι όσο είχες αγόρι; Δε σ' αναγνωρίζω!

Υ.Γ. Άσε που δεν έχεις να σκεφτείς τι δώρο να του πάρεις, που να είναι ωραίο, όχι πολύ ακριβό, να μην το αλλάξει/πετάξει/χαρίσει και να το χρειάζεται κιόλας. Πφφφ, μεγάλος μπελάς.

xx