Η Kylie Jenner και η Lucy Hale είναι δυο κορίτσια που το λέει η καρδούλα τους με τις αλλαγές, τους πειραματισμούς και την καθιέρωση νέων τάσεων. Συγγνώμη Kylie, η Lucy Hale είναι το δικό μου κορίτσι - πρότυπο (όχι μόνο επειδή είμαι φανατική οπαδός του κινήματος δε-θέλουμε-να-τελειώσει-ποτέ-η-σειρά-Pretty-Little-Liars) αλλά επειδή καταφέρνει και συνδυάζει σέξινες και παιδική αθωότητα (η πιο περίεργη φράση που έχει γραφτεί σε τούτο εδώ το site).

Κάπως έτσι, οι δυο celebrities καθιέρωσαν τα μεταλλιζέ τατουάζ που ξεκινούν από τη χωρίστρα και είτε επεκτείνονται κατά μήκος του μαλλιού, είτε στολίζουν την περιοχή γύρω από τη χωρίστρα - κι αν έχουν κι αστεράκια είναι στ' αλήθεια ό,τι πρέπει για τις γιορτές. Κι όσο ξανακοιτάω το look της Lucy Hale απλά πιστεύω ότι είναι η τοπ τάση στα μαλλιά για τα φετινά ρεβεγιόν, με σκοπό να δώσει μια ενδιαφέρουσα πινελιά ακόμη και σε ένα βαρετό/μουντό/κλασικό/μονόχρωμο ντύσιμο. Πρόσφατα, η Lucy Hale, λοιπόν, ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία με τα μεταλλικά αστεράκια στα μαλλιά της, μιας και ο στιλίστας της Teen Vogue που της επιμελήθηκε το look, έκανε θαύματα και μάλλον εκείνη ενθουσιάστηκε (και μαζί σου κι εμείς, Lucy).

 

Τι να προσέξεις εσύ που σκοπεύεις να δοκιμάσεις αυτό το trend στις γιορτές;

Αρχικά, φρόντισε να τοποθετήσεις τα τατουάζ σε σημεία που ΔΕΝ πρόκειται να πιάνεις όλο το βράδυ. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, το τμήμα των μαλλιών σου που βρίσκεται κοντά στο αυτί σου είναι σούπερ απαγορευτικό γι' αυτή την τάση.

Επίσης, καλό θα ήταν να έχεις εξαρχής πιασμένα μαλλιά - τύπου κοτσίδα, κότσος, μισά πάνω/μισά κάτω - έτσι ώστε να είναι κάπως σταθερά και να μην κινούνται τόσο έντονα στο ρυθμό που θα χορεύεις στα πάρτι και στις εκδηλώσεις. Ω ναι, υπάρχει κίνδυνος να σπάσουν και να χαλάσει το σχέδιο.

Τέλος, καλό θα ήταν να περάσεις τα μαλλιά σου με λακ ή κάποιο ειδικό σπρέι, ώστε να σταθεροποιηθεί το τατουάζ και να μη χαλάσει από τις πρώτες στροφές. Προφανώς και πρέπει να βγάλεις φωτογραφία για το instagram ΠΡΙΝ το ρίξεις στο χορό - duh! Eννοούνται αυτά, παιδιά.

xx