Αν ανήκεις στην πλειοψηφία των φυσιολογικών ανθρώπων το πιο πιθανό είναι να τρελαίνεσαι για τα Χριστούγεννα και γενικότερα αυτή τη γιορτινή περίοδο που κρατάει σχεδόν έναν ολόκληρο μήνα. Εμείς, πάντως, ήδη έχουμε μπει στο κλίμα, έχουμε βγάλει από το ντουλάπι τις χριστουγεννιάτικες κούπες, έχουμε στολίσει δειλά δειλά το χώρο με λίγα πολύχρωμα λαμπάκια και ΚΥΡΙΩΣ από σήμερα για τις επόμενες 30 μέρες θα ακούμε το ‘’Last Christmas I gave you my heart…’’ στη διαπασών. 

Ας μιλήσουμε όμως για τα φλέγοντα ζητήματα των Χριστουγέννων … όπως αυτό του look μας για το  πάρτι στο γραφείο, το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν κι άλλα τόσα event που θα προκύψουν στην πορεία. Το Instagram και οι αγαπημένες μας beauty bloggers/celebrities για άλλη μια φορά αποτελούν πηγή έμπνευσης  και μας λύνουν τα χέρια με 7 make up look που είναι ιδανικά για τις γιορτές: 

1. Η δύναμη του bronze. Ό,τι πρέπει για εσένα που θες να εντυπωσιάσεις αλλά ταυτόχρονα λατρεύεις το πιο φυσικό, απαλό και ουδέτερο αποτέλεσμα. 

2. Βλέμμα σκέτη "φωτιά". Θέλεις να αναδείξεις τα μάτια σου ένα τσικ περισσότερο αυτές τις γιορτές; Δοκίμασε μια σκιά σε χάλκινη απόχρωση κι έντονο eye liner. 

3. Go Bright. Κι όμως οι έντονες φωτεινές αποχρώσεις δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι! Αν θέλεις να ξεφύγεις από το κλασσικό – αλλά αγαπημένο- κόκκινο κραγιόν, τόλμησε να φορέσεις μια διακριτική φούξια απόχρωση.

4. *αστεράκια* Ω, ναι.. Υπάρχει κάτι πιο γιορτινό από ένα βλέμμα κυριολεκτικά γεμάτο με λαμπερά αστεράκια; Για εσένα που θέλεις πραγματικά να κάνεις εντύπωση, το look αυτό είναι ΤΟ ιδανικό.

5. Σκούρα χείλη- έστω βυσσινί. Το απόλυτο must του φετινού χειμώνα είναι τα κραγιόν με σκούρα – σχεδόν μαύρη-απόχρωση. Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με καλοσχηματισμένα φρύδια και μία σκιά σε μεταλλικές αποχρώσεις.

6. Κλασσικό κι αγαπημένο. Το κόκκινο κραγιόν είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ επιλογή για τις γιορτινές σου εμφανίσεις. Απλά, σ' αυτή την περίπτωση, θυμήσου να κρατήσεις το υπόλοιπο μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις. 

7. Glitter look. Επένδυσε σε μία σκιά τύπου glitter κι αν καταφέρεις να πετύχεις αυτό το unicorn αποτέλεσμα της make up artist Anne Sophie Costa το μόνο σίγουρο πως όλοι - ΟΛΟΙ όμως - θα μιλάνε για τα μάτια σου .

xx