To Athenscon είναι το μεγαλύτερο συνέδριο κόμικς και ποπ κουλτούρας στην Ελλάδα και έρχεται για 2η χρονιά για να καταπλήξει τους λάτρεις του είδους…

Όλοι μας σε μικρή ηλικία έχουμε ταυτιστεί με κινούμενα σχέδια και αγαπημένους παιδικούς ήρωες. Πολλοί τους αγαπάμε ακόμη, ψάχνοντας αφορμές για να γυρνάμε στην αθώα πλευρά του εαυτού μας. Τι θα συναντήσεις λοιπόν στο Athenscon; Τα είδωλα των παιδικών μας χρόνων αλλά και σύγχρονες δημιουργίες που θα ζωντανέψουν για χάρη μας σε όλο τους το μεγαλείο!

Το μεγάλο event θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στο κλειστό γήπεδο του Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκθέσεις, εργαστήρια, προϊόντα, παιχνίδια, σεμινάρια και πολλές άλλες εκπλήξεις, όπως ένα ιδιαίτερο πάρτι-έκπληξη που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου. Ακόμη, παρόντες θα είναι πολλοί δημιουργοί από το εξωτερικό, ενώ οι χώροι θα έχουν μεταμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να μας ταξιδέψουν στον θαυμαστό κόσμο των κόμικς, του gaming, του κινηματογράφου, αλλά και του φανταστικού σε όλες του τις μορφές. Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρεις στο site της διοργάνωσης!