Το αγαπημένο στέκι του κέντρου γιορτάζει και το φωνάζει, κάνοντας ένα 5ήμερο πάρτι γενεθλίων για να μοιραστεί με τους θαμώνες του την χαρά του!

Πριν από 5 χρόνια, το Faust στην καρδιά της πόλης (στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης δίπλα στην Ερμού), άνοιγε για πρώτη φορά τις πόρτες του. Ήταν στην ουσία ένα από τα πρώτα bar theater της Αθήνας, συνδυάζοντας την γρήγορη διασκέδαση με την ψυχαγωγία, την μουσική με το θέατρο, την τέχνη με το fun. Σήμερα, αποτελεί ένα από τα κλασικά στέκια του κέντρου, έχοντας μάλιστα ένα πλούσιο πρόγραμμα με θεατρικές παραστάσεις και live που μπορείς να παρακολουθήσεις πίνοντας το ποτό σου.

Κεράσματα, ειδικές τιμές σε κοκτέιλ και ποτά και φυσικά πολλή μουσική, είναι μόνο λίγα από τα ‘’συστατικά’’ που θα χαρακτηρίσουν το πάρτι που θα ξεκινήσει στον χώρο στις 24 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 27 του μήνα! Αναλυτικά το ‘’μενού’’ έχει:

 

-Πέμπτη 24/11 στις 22.30 | Dimitris Papaspyropoulos presents The Last Chance party

Ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος σε ένα από τα πιο δημοφιλή πάρτι των τελευταίων δεκαετιών. Από το new wave των 80's στους ήχους του σήμερα.

-Παρασκευή 25/11 από τις 16:00 έως τις 21:00 | Happy hour

5 χρόνια FAUST - 5 ώρες premium cocktails στην ειδική τιμή των 5 ευρώ, και σφηνάκια για όλους τους καλεσμένους!

-Παρασκευή 25/11 στις 22.30 | DJ Μάνος Οικονόμου

Ο Μανώλης Οικονόμου μοιράζεται uptempo καινούργια και παλιά tracks από διάφορα ιδιώματα, διασκευές που ανανεώνουν με ενδιαφέροντα τρόπο παλιούς ήχους, funky αισθήσεις, ανένταχτα και μπητάτα grooves και πολλά ακόμη.

-Σάββατο 26/11 από τις 15:00 έως τις 19:00 | THE PERFECT MATCH - food & cocktails

H Diagio στήνει το Κetel One marketbox, εσείς επιλέγετε τα υλικά για να φτιάξετε το δικό σας, προσωπικό Ketel One cocktail και εμείς σας κερνάμε τη street γεύση που ταιριάζει με την επιλογή σας.

-Σάββατο 26/11 στις 22.30 | DJ Snatch

Αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός του Pepper 96.6, γνωστός Remixer και από τους λατρεμένους resident dj του FAUST. Τα σετ του Στέλιου Καραβίτη χαρακτηρίζονται ως freestyle με εξαιρετικές μουσικές επιλογές!

 

-Κυριακή 27/11 από τις 16:00 έως τις 18:00 | Two Smokin' Barrels live

Είναι δύο, είναι τρελοί και αγαπούν τη μουσική. Γνωστές, ξένες κατά βάση επιτυχίες, από καλλιτέχνες όπως οι Placebo, Black Keys, Depeche Mode, Cure , Rolling Stones, Beatles κ.α. από τον Παρασκευά Θεοδωράκη και τον Σταύρο Καρυδά.

-Κυριακή 27/11 στις 22:00 | Nefelopetr’Alive

Μετά από τρία χρόνια επιτυχίας με το Circus Explosiva, η Nefelopetra επιστρέφει με το Nefelopetr’Alive. Τέσσερις πιο ζωντανοί μουσικοί από ποτέ και μια τραγουδίστρια, κλακετίστα, ντίβα του Cabaret καταλαμβάνουν τη σκηνή του FAUST σε  ένα live που θα τρυπώσει στα καμαρίνια της Laiza Minelli…