Παρασκευή σημαίνει πάρτι, διασκέδαση, φίλοι, μουσική και ξέφρενος χορός μέχρι το πρωί του Σαββάτου! Έτσι αρμόζει σε κάθε εβδομάδα να ‘’κατεβάζει τα ρολά της’’ και αυτό αναμένεται να γίνει και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου.

Οι Wolfy Funk Project κλείνουν σχεδόν 10 χρόνια στον χώρο της μουσικής και το γιορτάζουν με την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ και ένα δυναμικό live που υπόσχονται ότι θα καταλήξει σε απρόβλεπτο funky party. Κάπως έτσι, στήνουν στο ΙΛΙΟΝ plus (Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17) ένα μοναδικό release show για το ολοκαίνουργιο LP τους “Mindtrap”, παίζοντας funk, soul, hip hop, old school αφροαμερικάνικους ήχους, ηλεκτρονικά samples και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, σε ένα party πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει να πηγαίνουμε. Στόχος τους; Να ξεβιδωθούμε από τον χορό και να κάνουμε παρέα ατελείωτο clubbing!

Το event θα ξεκινήσει από τις 22:00 και η είσοδος κοστίζει 6€. Στη σκηνή θα είναι μαζί τους οι: MC Yinka (mc), Thaliah (φωνή), Γιώργος Κόλτσιου (κιθάρα), Γιάννης Κασσέτας (βαρίτονο), Βασίλης Σαλτίκης (τενόρο). Πάρε μια γεύση για το τι σε περιμένει στο παρακάτω βίντεο…